Όλα  είναι έτοιμα για την πρεμιέρα του πέμπτου θεατρικού έργου που θα παρουσιάσει η θεατρική ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων στο κοινό, το οποίο αναμένεται να έχει την ίδια μεγάλη επιτυχία που είχαν και τα προηγούμενα δύο για ενήλικες και δύο για παιδιά.

Σήμερα στην βιβλιοθήκη του Συλλόγου ο πρόεδρος και συντελεστές της παράστασης μίλησαν για το έργο.

Πρόκειται για το έργο του Λεωνίδα Προυσαλίδη «Επτά λογικές απαντήσεις» το οποίο , όπως επεσήμανε ο κ. Λαέρτης Μαρκογιαννάκης παρουσιάζεται για πρώτη φορά στα Χανιά, με ερμηνείες που θα καθηλώσουν τους θεατές, οι οποίοι θα βρούν και στοιχεία με τα οποία θα ταυτιστούν.

Επίσης η κα Μαρικίτα Καλογεράκη επεσήμανε πως το έργο αφορά στην σύγχρονη ελληνική οικογένεια και στα προβλήματα των διαπροσωπικών σχέσεων. Αναφέρεται στα ανθρώπινα αδιέξοδα και στην απομόνωση. Πρόκειται για ένα έργο που έχει προκλήσεις και ιδιαιτερότητες οι οποίες το κάνουν πολύ δελεαστικό για τους θεατές, καθώς τα επτά πρόσωπα του έργου επιχειρούν να βρουν απαντήσεις.

Από την πλευρά του ο υπεύθυνος του Τμ. Πολιτισμού του ΔΣΧ και επίσης ηθοποιός στην παράσταση κ. Γιώργος Βεργάκης εξέφρασε την βεβαιότητα πως και αυτή την φορά όπως και όλες τις προηγούμενες το κοινό των Χανίων θα στηρίξει την προσπάθεια και τους σκοπούς της.

Όπως είπε ο πρόεδρος του ΔΣΧ κ. Γιάννης Δασκαλάκης, όπως έγινε και στις προηγούμενες παραστάσεις έτσι και σε αυτήν, όλα τα έσοδα θα δοθούν σε ιδρύματα των Χανίων και για την στήριξη αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας.

Επίσης κάλεσε όλους να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις οι οποίες θα δοθούν  στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων ως εξής:

Παρασκευή 13 – Σάββατο 14 – Κυριακή 15 Ιανουαρίου και Παρασκευή 20 – Σάββατο 21 – Κυριακή 22 Ιανουαρίου, με ώρα έναρξης 21:00.

Πρωταγωνιστούν με αλφαβητική σειρά: 
Γιώργος Βεργάκης, Μαρικίτα Καλογεράκη, Γιάννης Μανουσάκης, Λαέρτης Μαρκογιαννάκης, Ευαγγελία Νικάκη, Ρένα Νικηφοράκη-Μανιουδάκη, Δήμος Χαριτάκης.

Η τιμή εισιτηρίου είναι 8 ευρώ . Κρατήσεις θέσεων στο λογιστήριο του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων (Δικαστήρια Χανίων)  από την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 11 πμ έως 1 μμ. Τηλ επικοινωνίας 2821055306

( Η παράσταση είναι κατάλληλη για ανηλίκους άνω των 15 ετών)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook