Πολλοί είναι αυτοί που λόγω κακής, μη αντικειμενικής αλλά και ελλιπούς ενημέρωσης, μας κατηγορούν ότι συκοφαντούμε με ψέμματα και ανακρίβειες τον συνεταιρισμό της Κριτσάς, για τις παρανομίες του, επειδή θέλουμε να τον βλάψουμε !!!

Για άλλη μια φορά όμως, τα επίσημα έγγραφα των αρμόδιων υπηρεσιών λένε την αλήθεια και «καίνε» όλους όσους ισχυρίζονται περί πλήρους νομιμότητας του ελαιουργείου Κριτσάς.

Στο παρακάτω έγγραφο, φαίνονται για άλλη μια φορά, οι παρανομίες και οι ελλείψεις που διαπιστώθηκαν από το «Κλιμάκιο Ελέγχου Ποιότητας Περιβάλλοντος – ΚΕΠΠΕ» στις 22 Δεκεμβρίου 2016, σε επιτόπιο έλεγχο που έγινε.

Αυτοί που γνωρίζουν λένε: «Εάν δεν έχει άδεια περιβαλλοντικών όρων, τότε είναι σαν να μην έχει άδεια λειτουργίας…»

Δείτε το επίσημο έγγραφο της πρόσφατης αυτοψίας:

Ας φροντίσουν λοιπόν οι διοικούντες τον συνεταιρισμό Κριτσάς και ιδιαίτερα ο πρόεδρός του κος Νίκος Αφορδακός να εξηγήσει στους μετόχους τι ακριβώς συμβαίνει και ποιο είναι το πρόβλημα. Οι περισσότεροι δεν έχουν αντικειμενική ενημέρωση και δημιουργούν με την φαντασία τους διάφορα συμπεράσματα, τα οποία δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Ο κος πρόεδρος να μην λέει ψέμματα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και στις εφημερίδες και να μην κατηγορεί άδικα και χωρίς επιχειρήματα, όλους εμάς, που παλεύουμε 10 χρόνια για καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ας φροντίσει ο κος πρόεδρος να δώσει άμεσα λύση στο θέμα αυτό, προχωρώντας στην μετατροπή της γραμμής παραγωγής από τριφασική σε διφασική, διότι αυτή είναι η μία και μοναδική λύση που υπάρχει, είτε το θέλει, είτε όχι.

Με αυτό τον τρόπο θα εξασφαλίσει και την άδεια περιβαλλοντικών όρων, που απαιτείται για την συνέχιση της λειτουργίας του ελαιουργείου.

Επίσης, δεν θα επιβαρύνει με «πενταψήφια πρόστιμα» την συνέχιση της παράνομης αυτής λειτουργίας.

Εάν δεν μπορεί να το διαχειριστεί, ας αναλάβει κάποιος άλλος, ο οποίος θα μπορέσει.

Εμείς, θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε το δικαίωμα στην ποιότητα ζωής που ταιριάζει σε κάθε άνθρωπο και σε κάθε οικογένεια. Με κάθε μέσον.

Κατεβάστε το επίσημο έγγραφο της πρόσφατης αυτοψίας ΕΔΩ: Αυτοψία ΚΕΠΠΕ

Βαγγέλης Βαρνακιώτης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook