Το Συνδικάτο Οικοδόμων καταδικάζει και καταγγέλλει την επίθεση που δέχτηκε συνδικαλίστρια μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου. Η άνανδρη αυτή επίθεση, μάλιστα, σημειώθηκε μέσα στα γραφεία της Επιθεώρησης εργασίας, όπου η συναδέλφισσα παρέστη σε τριμερή συνάντηση  για εκπροσώπηση εργαζομένων που διεκδικούσαν τα δικαιώματά τους. 

Η επίθεση αυτή δεν είναι τυχαία, εντάσσεται μέσα στο σύνολο της επίθεσης και της τρομοκρατίας που δέχονται οι εργαζόμενοι από την εργοδοσία. 

Η κυβέρνηση φέρνει σοβαρές ευθύνες που με τη στάση της, την πολιτική της έχει δώσει «οπλοστάσιο» στην εργοδοσία να δρα με ασυδοσία. Τροχοδρομεί τέτοιου είδους ενέργειες  που εξασφαλίζει τις προϋποθέσεις στην εργοδοσία να επιβάλλει στους χώρους δουλειάς συνθήκες «γαλέρας».  
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να μην δείχνουν καμία ανοχή σε τέτοια φαινόμενα ασυδοσίας της εργοδοσίας και να συσπειρώνονται στα σωματεία τους. 
Αν νομίζουν πως το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα και το ΠΑΜΕ με τέτοιες ενέργειες θα φοβηθεί είναι βαθιά νυχτωμένοι. Αντίθετα μας πεισμώνει να συνεχίσουμε δυναμικά την προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων. 
ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ! 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook