Συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής για τον "1ο Δρόμο Κισσάμου 2017" που θα διεξαχθεί στην πόλη της Κισσάμου (Καστέλι) την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017, με ώρα έναρξης, 11 το πρωί. Οι, μέχρι στιγμής, δηλώσεις συμμετοχών ικανοποιούν τους διοργανωτές και μάλιστα, αναμένεται να αυξηθούν, μέχρι και μία ώρα πριν τον αγώνα που είναι η τελική προθεσμία. 

Δηλώσεις συμμετοχών γίνονται στα κάτωθι:
1) Email (Α.Ο. Κισσάμου): [email protected]
2) Tηλέφωνα Επικοινωνίας: 6951 850 899, 6972 234 771 (ώρες 09.00-13.00)

Οι διοργανωτές (Δήμος Κισσάμου, Α.Ο.Κισάμου, Αντιπεριφέρεια Χανίων, ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης) από την πλευρά τους βάζουν τις "τελευταίες πινελιές" ώστε ο αγώνας να στεφθεί με επιτυχία. 

Μάλιστα, ενόψει του "Δρόμου Κισσάμου" οι διοργανωτές δηλώνουν τα εξής:

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ (Δήμαρχος Κισσάμου):

Είναι πάρα πολύ σημαντικό που ένας τέτοιος αγώνας διεξάγεται για πρώτη φορά στην Κίσσαμο. Για μας ο αθλητισμός και το αθλητικό ιδεώδες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο, ειδικά στη σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών της περιοχής μας. Θέλουμε λοιπόν ο "Δρόμος Κισσάμου" να γίνει θεσμός και εμείς από τη μεριά μας θα κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να αναβαθμίζεται συνεχώς. Να ευχαριστήσω την Αντιπεριφέρεια Χανίων, τον Αθλητικό Όμιλο Κισάμου και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης για την άψογη συνεργασία μας, ευελπιστώντας ότι τον αγώνα θα τον ευχαριστηθούν τόσο οι αθλητές, όσο και οι θεατές που θα τον παρακολουθήσουν.

ΜΑΡΙΑ ΜΠΙΚΑΚΗ (Πρόεδρος Α.Ο.Κισάμου):  

Πρόκειται για μια αθλητική δράση που εδώ και καιρό θέλαμε να κάνουμε. Πηγαίνοντας ως τμήμα στίβου του συλλόγου μας, σε αγώνες σε όλη την Ελλάδα και βλέποντας άλλες διοργανώσεις, θέλαμε να κάνουμε κάτι αντίστοιχο στην πόλη μας και  να φιλοξενήσουμε αθλητές από όλη την Κρήτη. Με χαρά λοιπόν θα δεχτούμε τα σωματεία της Κρήτης να έρθουν στην πόλη της Κισσάμου. Ευχαριστούμε πολύ τον  Δήμο Κισσάμου, την Αντιπεριφέρεια Χανίων και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης που μας στηρίζουν, για να μπορέσει να τελεστεί, με επιτυχία, ένας τέτοιος αγώνας.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΟΜΠΑΝΑΚΗ (Υπεύθ. Αθλητικών θεμάτων Αντιπεριφέρειας Χανίων):

Η Περιφέρεια στήριζε, στηρίζει και θα στηρίζει τέτοιου είδους διοργανώσεις που προωθούν την αθλητική παιδεία και τον πολιτισμό. Ειδικά στις νέες γενιές, τέτοιες διοργανώσεις συμβάλλουν στην ολόπλευρη ανάπτυξή τους. Να συγχαρώ  την πρωτοβουλία του Δήμου Κισσάμου, αλλά και του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου για αυτή τη διοργάνωση. Εύχομαι να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, αν και το θεωρώ σίγουρο και αυτό το  αποδεικνύουν  οι συμμετοχές. Είμαι σίγουρη ότι ο "Δρόμος Κισσάμου" θα καθιερωθεί.