Στην εγκατάσταση ηλεκτρονικών πινακίδων στο Χώρο Στάθμευσης Οχημάτων (πάρκινγκ) στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» προχώρησε η διαχειρίστρια του χώρου Μονομετοχική Δημοτική Ανώνυμος Εταιρία Ηρακλείου – ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. 

Η εγκατάσταση αποτελεί άλλη μια ενέργεια εκ μέρους της ΔΕΠΑΝΑΛ, η οποία αποσκοπεί στην εύρυθμη λειτουργία και την αισθητική αποκατάσταση του πάρκινγκ προς εξυπηρέτηση των Ελλήνων και ξένων πολιτών, που διακινούνται αεροπορικώς στο Ηράκλειο ή εργάζονται στο αεροδρόμιο.

Οι πινακίδες είναι δύο. Η μία σηματοδοτεί το χώρο, πληροφορεί τους πολίτες για το πού βρίσκονται και αναγράφει μηνύματα γενικού ενδιαφέροντος. Η δεύτερη, η οποία έχει τοποθετηθεί μπροστά από το κιόσκι εισόδου του πάρκινγκ, πληροφορεί για τις τιμές στάθμευσης και τους κυριότερους κανόνες λειτουργίας και ασφάλειας του χώρου. 

 Η τοποθέτηση των πινακίδων αποτελεί συνέχεια των όσων έχουν γίνει μέχρι σήμερα στο Δημοτικό Χώρο Στάθμευσης Οχημάτων του Αεροδρομίου  για τον ευπρεπισμό του και την εύρυθμη λειτουργία του. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook