Ανακοίνωση της ΟΓΕ Ηρακλείου για την επίθεση που δεχτηκε συνδικαλίστρια από εργοδότη:

“Οι ομάδες και σύλλογοι του νομού Ηρακλείου μέλη της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) καταγγέλλουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την άνανδρη επίθεση που δέχθηκε η συνδικαλίστρια Χ.Ε., μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου (ΕΙΥΗ), από εργοδότη επιχείρησης πρατηρίων υγρών καυσίμων, μέσα στην Επιθεώρηση Εργασίας Ηρακλείου, το πρωί της Πέμπτης 12 Γενάρη.

Στεκόμαστε αλληλέγγυες στην συνδικαλίστρια Χ.Ε. και σε κάθε γυναίκα εργαζόμενη που σηκώνει το ανάστημα της και διεκδικεί ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, τα δεδουλευμένα της, το μισθό της.

Να βάλει καλά στο μυαλό του κάθε εργοδότης που νομίζει ότι μπορεί να εκμεταλλεύεται τους εργαζόμενους του και να τρομοκρατεί, ότι 

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ
     ΚΑΙ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ 
ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΖΟΝΤΑΙ
ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ.

Τα περιστατικά βίας σε εργαζομένους και συνδικαλιστές όχι μόνο δεν μας φοβίζουν,  αλλά μας πεισμώνουν και μας κάνουν πιο δυνατές. 
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ – ΚΑΜΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ

Μπροστά σε αυτήν την αντεργατική επίθεση που εντείνεται, καλούμε κάθε γυναίκα να συμπορευτεί μαζί με τις ομάδες και συλλόγους της ΟΓΕ, να οργανωθεί στο σωματείο της και μαζί με τους συναδέλφους της να παλέψει για τα δικαιώματα της.”
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook