Σύμφωνα με άρθρο της εφημερίδας “Sunday Times” της Αγγλίας, ζητήθηκε από τους συντάκτες της, να συγκεντρώσουν τις πιο λαμπερές και όμορφες παραλίες που έχουν επισκεφτεί στην Ευρώπη. Το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης έρευνας ήταν να μαζέψουν και να μας παρουσιάσουν τις 50 καλύτερες παραλίες της Ευρώπης, σύμφωνα πάντα με τις δικές τους εμπειρίες.

Οι χώρες που μονοπώλησαν στα αποτελέσματα της έρευνας ήταν η Γαλλία, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Ιταλία, η Κροατία, και φυσικά η Ελλάδα. Σε αυτό το σημείο, αξίζει να σημειωθεί, ότι παρά το γεγονός ότι το νησί μας, η Κρήτη, περιβάλλεται από έναν μεγάλο αριθμό αξιοθαύματων παραλιών, η μόνη παραλία που κέντρισε το ενδιαφέρον των συντακτών της εφημερίδα, ήταν η παραλία της Σούγιας.

Πιο συγκεκριμένα, χαρακτηρίζουν την παραλία σαν ένα παράδεισο, μακριά από το παραλήρημα της χιλιετίες. Συνεχίζουν, παρουσιάζοντας και περιγράφοντας εικόνες απλής καθημερινής ζωής, όπως το καράβι που ταξιδεύει δίπλα στα βουνά, που “βυθίζονται” στην γαλαζοπράσινη θάλασσα, και ένα ρυτιδιασμένο ψαρά που ξεμπερδεύει τα δίχτυα του με μία μπύρα στο χέρι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook