Για άλλη μια φορά, αν και με καθυστέρηση λόγω των καιρικών συνθηκών, πραγματοποιήθηκε η γιορτή που διοργανώνει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου & Νήσων, για τα παιδιά των δημοσιογράφων στα Χανιά.

Το γιατί η γιορτή έγινε...κατόπιν εορτής, το εξήγησε στα παιδιά ο Μάριος Παρασκάκης στον οποίο έχει κατοχυρωθεί ο ρόλος του Αη Βασίλη, αποδίδοντας την ευθύνη της καθυστέρησης στον....Ρούντολφ.

 

Ακολούθησε η διανομή των δώρων απο τον Αη Βασίλη στα παιδιά που περίμεναν με ανυπομονησία.Ψυχή της διοργάνωσης ο εργασιακός εκπρόσωπος της ΕΣΗΕΠΗΝ Παντελής Χουλάκης που ευχήθηκε το 2017 να φέρει λιγότερους άνεργους δημοσιογράφους, λιγότερα λουκέτα στα Μέσα Ενημέρωσης και λιγότερους νόμους κατα των μέσων ενημέρωσης.

 

Και φυσικά ενώ τα παιδιά έπαιζαν στους φιλόξενους χώρους του Mega Place, οι γονείς είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν σε χαλαρή ατμόσφαιρα και μακριά απο το άγχος της καθημερινότητας.

Στην διάρκεια της γιορτής κόπηκε και η πρωτοχρονιάτικη πίτα με το τυχερό φλουρί να πέφτει στο κομμάτι της Μαρίας Βούλγαρη και να αντιστοιχεί σε δωροεπιταγή 100 ευρώ απο το Italian Factory Outlet του Άκη Παινεσάκη.