Karenta Α.Ε., με 45 χρόνια παρουσίας στο χώρο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα, ως επίσημο μέλος του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου Εμπόρων και Συνεργατών Service ŠKODA της Kosmocar Α.Ε., ανακοινώνει την επέκταση του δικτύου λιανικής της με τη λειτουργία 2 νέων σημείων πώλησης ŠKODA στο Μαρούσι και στο Ηράκλειο Κρήτης.

Τα νέα καταστήματα ŠKODAKarenta ακολουθούν τα μοντέρνα σχεδιαστικά πρότυπα της μάρκας και διαθέτουν την ανανεωμένη γκάμα των μοντέλων ŠKODAόπως:

  • το ξεχωριστό αυτοκίνητο πόλης Citigo
  • το 3ης γενιάς Fabia
  • το διαχρονικό και ευρύχωρο Rapid
  • το best seller της κατηγορίας,Octavia
  • το κομψό SUV Yeti 
  • το κορυφαίας άνεσης και πολυτέλειας Superb

Το εξειδικευμένο προσωπικό της Karenta α.ε. είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους φίλους της μάρκας ŠKODA στις σύγχρονες Εκθέσεις της και να τους εξυπηρετήσει άμεσα και αποτελεσματικά, για την επιλογή του Simply Clever μοντέλου Skoda που επιθυμούν.

Με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών τους και τη μεγιστοποίηση του οφέλους τους, οι επισκέπτες των Εκθέσεων ŠKODAKarenta θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν  για την εύκολη απόκτηση ενός νέου μοντέλου ŠKODA, μέσω  ευέλικτων προγράμματων χρηματοδότησης της VolkswagenBank, και μέσω της διαδικασίας ανταλλαγής του αυτοκινήτου που έχουν στη διάθεσή τους, με όρους διαφάνειας και εμπιστοσύνης.

Επίσης, από τον Αύγουστο του 2016, λειτουργεί το πρώτο σημείο Εξυπηρέτησης Service ŠKODAKarenta στην Αργυρούπολη, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, το οποίο πληροί όλες τις υψηλά απαιτούμενες προδιαγραφές του κατασκευαστή και είναι εφοδιασμένο με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό.

Στο προσεχές διάστημα θα λειτουργήσουν 2 επιπλέον σημεία Εξυπηρέτησης Service ŠKODAKarenta στο Μαρούσι και στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η έκθεση ŠKODAKarenta Αμαρουσίου βρίσκεται στην οδό Α. Παπανδρέου 21 & Ερατούς με τηλέφωνο επικοινωνίας 211 1764080 και η έκθεση ŠKODAKarenta Ηρακλείου στο 5ο χλμ Ηρακλείου-Μοιρών με τηλέφωνο επικοινωνίας 2810 540253.

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.karenta.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook