Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. ηρακλείου συγχαίρει τους αστυνομικούς για την εξιχνίαση της δολοφονίας του 39χρονου Ιάκωβου Εμμανουήλ.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:

“Η Ένωσή μας με την παρούσα συγχαίρει τους Αστυνομικούς που υπηρετούν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, αλλά και όλους τους αστυνομικούς των υπολοίπων Υπηρεσιών που συνέδραμαν το έργο τους, οι οποίοι εργαζόμενοι νύχτα και μέρα αφιερώνοντας όλο τον χρόνο τους, ακόμα και σε βάρος των οικογενειακών τους υποχρεώσεων,  πέτυχαν μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να εξιχνιάσουν ένα έγκλημα το οποίο συγκλόνισε την τοπική κοινωνία, οδηγώντας τους δράστες ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Για ακόμα μια φορά απέδειξαν ότι, παρά τις αντίξοες υπηρεσιακές συνθήκες και τους δύσκολους καιρούς που διανύει το Σώμα μας,  ο Έλληνας Αστυνομικός παραμένει ακέραιος στα καθήκοντά του και στέκεται στο ύψος του στη μάχη ενάντια του εγκλήματος.

Είμαστε σίγουροι ότι η φυσική μας ηγεσία, αναγνωρίζοντας την μεγάλη αυτή επιτυχία, θα αποδώσει στους συναδέλφους μας τις ηθικές αμοιβές που τους αξίζουν. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook