Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις για τον φόνο του Ιάκωβου Εμμανουήλ στην Κρήτη. Ο 39χρονος επιχειρηματίας φαίνεται πως έχασε τη ζωή του από τον άνθρωπο με τον οποίο επέλεξε να συνεργαστεί και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην ζωή του.

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκαν τα δύο ζευγάρια - ο συνέταιρος του θύματος και η σύντροφός του και ένας 25χρονος με τη σύντροφό του - που κατηγορούνται για τη δολοφονία του επιχειρηματία, που βρέθηκε σε ρέμα στην περιοχή της Ροδιάς.

Ο συνεταίρος του Ιάκωβου συνελήφθη πριν τρεις ημέρες για καταδικαστικές αποφάσεις δεν ήταν τυχαίο και ήταν ένας καλό τρόπος για την ΕΛ.ΑΣ να τον έχει υπό κράτηση μέχρι την στιγμή που θα έφθαναν οι απαντήσεις που ήθελε στην διάθεση της.

Ο αδερφός του 39χρονου μίλησε σήμερα στην Tatiana Live δηλώνοντας πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις αρχές για την εξιχνίαση της υπόθεσης. "Έχω πάθει σοκ. Έχω να φάω τόσες μέρες. Έχω ταραχτεί ψυχολογικά, δεν είμαι καλά", αναφέρει στην εκπομπή ο Φάνης Εμμανουήλ.

 

Εντωμεταξύ η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. ηρακλείου συγχαίρει τους αστυνομικούς για την εξιχνίαση της δολοφονίας του 39χρονου Ιάκωβου Εμμανουήλ

Πηγή: tlife.gr