Στο πλαίσιο του προγράμματος «Σουτάκι… στην Κρήτη» το Ρέθυμνο Cretan Kings βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (17/01) στα Λιβάδια Μυλοποτάμου.

Αντιπροσωπεία παικτών της ομάδας που εκπροσωπεί την Κρήτη στην Basket League επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο της περιοχής και έτυχε θερμής υποδοχής από τους μικρούς μαθητές.

Η ενημέρωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

Στα Λιβάδια Μυλοποτάμου βρέθηκε χθες το πρωί το Ρέθυμνο Cretan Kings, καθώς αντιπροσωπεία παικτών επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο της περιοχής στο πλαίσιο του προγράμματος «Σουτάκι… στην Κρήτη».

Η υποδοχή των μικρών μαθητών ήταν θερμή για τους παίκτες μας Μπράντον Έντουαρντς, Ηλία Θεοδωρίδη και Γιάννη Παναρετάκη, τους οποίους συνόδευσαν ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ Βαλάντης Χόμπης και ο Νίκος Τζανιδάκης από το γραφείο Τύπου.

Οι αθλητές μας αφού απάντησαν σε όλες τις απορίες των λιλιπούτειων μαθητών χωρίστηκαν σε ομάδες, παίζοντας το καθιερωμένο «διπλό» στον προαύλιο χώρο του Σχολείου, με φόντο τα χιονισμένα βουνά του Μυλοποτάμου. Οι μαθητές το διασκέδασαν με την ψυχή τους, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες κάθισαν στα θρανία για να υπογράψουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τους θαυμαστές τους. Έπειτα, οι δύο πλευρές αντάλλαξαν δώρα με τους μικρούς Λιβαδιώτες να προσφέρουν ζωγραφιές με θέμα το μπάσκετ και την ομάδα μας.

Όπως κάθε φορά μαθητές, δάσκαλοι και γονείς προσκλήθηκαν στον Σαββατιάτικο κρίσιμο αγώνα της πρεμιέρας του β’ γύρου του Ρέθυμνο Cretan Kings (17.00) κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου για να ενισχύσουν την προσπάθεια του στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη».

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Λιβαδίων κ. Δημήτρη Καραμπίνα, τους δασκάλους και τους γονείς για την άψογη φιλοξενία.