Ο Δήμος Κισσάμου εκπροσωπήθηκε την Τρίτη (17/1) από την αρμόδια Αντιδήμαρχο σε θέματα Πολιτισμού, Σταυρούλα Βαρουχάκη στη σύσκεψη που έγινε στον Δήμο Χανίων με θέμα την ενιαία ανάδειξη του τουριστικού και πολιτιστικού αποθέματος των Δήμων του Νομού Χανίων, με έμφαση στη φύση, τον πολιτισμό και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού. Ο Δήμος Κισσάμου στηρίζει αυτή την πρωτοβουλία που είναι επιτακτικής σημασίας και θα έπρεπε να έχει γίνει ήδη, προς όφελος του τόπου μας. 

Ο Δήμος Κισσάμου είναι αρωγός της προσπάθειας αυτής, η οποία σε τεχνικό επίπεδο (για τη δημιουργία πλατφόρμας πληροφοριών μέσω ιστοσελίδας), θα προχωρήσει από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Χανίων και του Πλατανιά. Να σημειωθεί δε ότι το πρόγραμμα αυτό θα ενταχθεί στο "ΕΣΠΑ 2014-2020" και εφόσον όλα πάνε καλά, η διαδικασία αυτή θα "τρέξει" σε περίπου 18 μήνες από σήμερα.

Ο Δήμος Κισσάμου, ως Δήμος με τον μεγαλύτερο φυσικό και τουριστικό πλούτο στο Νομό Χανίων, στηρίζει εξ ολοκλήρου αυτή την, από κοινού, προσπάθεια και αναμένει τη θετική έκβαση της.