Μουδιασμένο χαρακτήρισε το ξεκίνημα της ομάδας του στην αναμέτρηση της Λεωφόρου ο Γιώργος Παράσχος, που εξέφρασε παράπονα για το πέναλτι που καταλογίστηκε.

Ο έμπειρος τεχνικός στη συνέχεια επισήμανε ότι η ομάδα του πρέπει να κρατήσει την εμφάνιση μετά το 30’ και θα πάρει αλλού τους βαθμούς που δεν πήρε απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του: «Είχαμε ένα μουδιασμένο ξεκίνημα, υπάρχουν κάποια παράπονα για το πέναλτι που δόθηκε. Διότι ακόμη κι αν υπήρχε ένα κράτημα απ’ τον Κάργα, η μπάλα έφυγε πολύ μακριά στο πίσω δοκάρι. Από εκεί και πέρα κάναμε το λάθος να προηγηθεί ο Παναθηναϊκός γρήγορα, όμως έχουμε ψυχικά αποθέματα και ξαναμπήκαμε το παιχνίδι. Δεν γίνεται όμως να γυρίζουν συνέχεια τα παιχνίδια όπως έγινε με τον Ολυμπιακό. Το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος άνοιξε, είχε καλό ρυθμό, εμείς γινόμασταν απειλητικοί έστω και με αυτές τις σέντρες… Ας κρατήσουμε την εμφάνιση μετά το 30′ και μετά θα πάρουμε πόντους αλλού. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό».

Για τον στόχο της ομάδας: «Από την αρχή της σεζόν είπαμε να σωθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να πάρουμε μια θέση αντάξια της περσινής σεζόν που είχαμε διάρκεια και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Βλέπω φέτος ότι υπάρχουν μικρομεσαίες ομάδες πολύ δυνατές. Είναι δύσκολο για εμάς να φτάσουμε στην πεντάδα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook