Την ουσιαστική και όχι τυπική στήριξη στον αγώνα εναντίον στην εκχώρηση του αεροδρομίου Δασκαλογιάννης των Χανίων στην Fraport – Slendel, ζητούν από τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης τα μέλη της «πρωτοβουλίας» τα οποία συναντήθηκαν σήμερα το απόγευμα στον «Κήπο» στα Χανιά.

Όπως είπαν οι συναντήσεις με τους πέντε δημάρχους του νομού ξεκίνησαν, ενώ την  ερχόμενη Δευτέρα στις 11 το πρωί θα υπάρξει συνάντηση και με τον αντιπεριφερειάρχη Απόστολο Βουλγαράκη.

Μάλιστα οριστικοποιήθηκε η ανοικτή εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του ΕΒΕΧ με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Πολιτικής  Αεροπορίας κ. Αλεβιζόπουλο.

Το μέλος της «Πρωτοβουλίας» κ. Αντώνης Σκαμνάκης ερωτώμενος για την νέα παράταση που – σύμφωνα με πληροφορίες – δόθηκε για την «παράδοση» των 14 αεροδρομίων στην γερμανική εταιρεία, είπε πως αυτό δείχνει ότι η εταιρεία ψάχνει να βρει τα χρήματα της σύμβασης από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα και το πακέτο Γιουνκέρ.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook