Η αποστολή του Πλατανιά βρίσκεται ήδη στη Λάρισα, για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (22/01, 17:15) με αντίπαλο την τοπική ΑΕΛ.

Ο Σωτηρίου δείχνει να ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον ώμο και αναμένεται να βρίσκεται κάτω από την εστία, ενώ στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου έχουν τεθεί και οι Καρυπίδης και Μανούσος.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον δήμο Καισαριανής για την παραχώρηση του γηπέδου της Νήαρ Ηστ για τις προπονήσεις της ομάδας στο διάστημα της παρουσίας της στην Αθήνα.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί τον δήμο Καισαριανής για την παραχώρηση του γηπέδου της Νήαρ Ηστ για την πραγματοποίηση των προπονήσεων της ομάδας μας, την Παρασκευή 20/1 και το Σάββατο 21/1.

Συγκεκριμένα ευχαριστεί τον δήμαρχο και πρόεδρο του συλλόγου της Νήαρ Ηστ, Ηλία Σταμέλο, την αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Νέας Γενιάς, Κανέλλα Γεωργοπούλου, τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο σε θέματα αθλητισμού, Μανώλη Καραβασίλη και τέλος τον διευθυντή του πρότυπου παιδικού γυμναστηρίου Καισαριανής, Βασίλη Μάντη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook