Ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο η σειρά εκδηλώσεων και πρωτοβουλιών για τους Κρητικούς Αϊ-Βασίληδες του Ομίλου  ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ.

Την Παρασκευή που μας πέρασε έκοψαν την καθιερωμένη Αγιοβασιλόπιτα της Ομάδας των Αϊ-Βασίληδων λίγο πριν την Επίσημο Ετήσιο Χορό – Φιλανθρωπική Εκδήλωση του Ομίλου η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 και θα είναι αφιερωμένη και εφέτος στον αλησμόνητο Νίκο Ξυλούρη και στο έργο του.


 
Η μουσικοχορευτική εκδήλωση της Αγιοβασιλόπιτας για τους γνωστούς πλέον Αϊ-Βασίληδες της αγάπης και της προσφοράς πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Κονάκι με τη εξαιρετική μουσική συνοδεία του Συγκροτήματος Κώστα Κορδατζάκη και Νίκου Συνολάκη οι οποίοι κράτησαν αμείωτο το κέφι και το χορό για όλους τους παραβρισκόμενους. Το τραπέζι στο οποίο δόθηκε το φλουρί κέρδισε πλούσια δώρα καθώς και όλα τα έξοδα της βραδιάς σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη του κέντρου κ. Λευτέρη Κατσούνα.


Νωρίτερα και μέσα στον εορτασμό του Δωδεκαημέρου οι Κρητικοί Άι Βασίληδες ή "Αετοβασίληδες" (περισσότεροι από κάθε άλλη χρονιά) έκαναν την λαμπερή εμφάνισή τους στις Χριστουγεννιάτικες Γιορτές - Παζάρια του Ομίλου "ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ". Γιορτές γεμάτες χορό, τραγούδια, παιχνίδια, βραβεύσεις και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.Στους εορτασμούς συμμετείχε το μουσικό σχήμα «Ενωδία» με μαέστρο τον π. Δημήτριο Παπαδάκη με τη συνοδεία του καλλιτέχνη Μανώλη Σαββιδάκη καθώς και πλήθος μικρών και μεγάλων μαθητών του Ομίλου.


 
Από το Συμβούλιο του Ομίλου Παιδείας & Πολιτισμού «ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ» ανακοινώθηκε: «Έπειτα από την τόσο χαρούμενη και επιτυχημένη πορεία όλων αυτών των ημερών αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης της Κρήτης για την παρουσίαση των εκδηλώσεών μας και ιδιαιτέρως όλους τους συμπολίτες μας οι οποίοι είτε επώνυμα είτε ανώνυμα συνέδραμαν στην ενίσχυση του έργου προς τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Και του χρόνου! Ακόμα ψηλότερα!»

Να σημειωθεί ότι όλα τα έσοδα των εκδηλώσεων πηγαίνουν στις δράσεις για τους συνανθρώπους μας (ανήλικους-ενηλίκους) που δεν έχουν στέγη ή οικογένεια (Ξενώνας Αστέγων - Στέγες Ανηλίκων). Με τις δράσεις αυτές συντηρείται ο Ξενώνας Αγάπης (στην περιοχή της Αγίας τριάδας) μια μοναδική στο είδος της δομή φιλοξενίας συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη.