Το πρώτο φιλικό για τη νέα αγωνιστική περίοδο έδωσαν Πλατανιάς και Ασή Γωνιά στο Μάλεμε, σε μια αναμέτρηση χρήσιμη για κάποια αρχικά συμπεράσματα αναφορικά με την πρόοδο προετοιμασίας των δύο ομάδων. Οι \”ερυθρόλευκοι\” των Χανίων αναδείχθηκαν νικητές με 2-1, ενώ από την άλλη  η ομάδα του Γιάννη Κατσούλη άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Ο Ανδρέας Παντζιαράς είχε την ευκαιρία να δει κάποια πράγματα στην ομάδα του μία μέρα πριν την αναχώρηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Καϊμακτσαλάν. Πολλά ήταν τα νέα πρόσωπα στην σύνθεση της χανιώτικης ομάδας με βάση και την περσινή χρονιά με πιο \”φρέσκες\” προσθήκες του Τσικνίδη και Ραπτάκη. Βέβαια η είδηση που βγήκε από το φιλικό ήταν η διαφαινόμενη αποχώρηση του Μηνά Τζανή.
Τα πρώτα τους γκολ με την νέα τους ομάδα σημείωσαν ο Μάρκος Μαραγκουδάκης στο 23\’ και ο Γιάννης Δρακάκης στο 61\’. Οι φιλοξενούμενοι, που στάθηκαν πολύ καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο παρά τις απουσίες που είχε, μείωσαν στο 85\’ με πέναλτι του Σπύρου Χαρατσή.
Με την Ασή Γωνιά αγωνίστηκε και ο Ξενοφών Κατσούλης, που \”τσεκάρετε\”, ενώ πρόσφατα είχε πάρει μέρος και στις δοκιμές του Πλατανιά.

Πλατανιάς: Κοκκαλάς, Μπινιχάκης, Τσικνίδης, Παληγεώργος, Ραπτάκης, Μανουσάκης, Πουλάκης, Τσεσμελής, Μαραγκουδάκης, Νεοφύτου, Τσοντάκης.
Έπαιξαν και οι Δρακάκης, Μαρτσάκης, Περδικάκης, Κονονένκο, Μπασιαδάκης, Πατρικάκης, Βαγιωνάκης, Γκολέμης και Λαζαρίδης.

Ασή Γωνιά: Φραγκιαδάκης, Αντουράκης, Αλ. Δελήμπασης, Κλαψινός, Μανωλακάκης, Δοντσίδης, Ιβάνοφ, Χαρατσής, Δημήτρης, Μπαξεβάνης, Γ. Γύπαρης.
Έπαιξαν και οι Ξενάκης, Ταταράκης, Γυπαράκης, Δραμηλαράκης, Κεφάκης, Αθανασιάδης, Χ. Δελήμπασης, Κατσούλης, Σαμιώτης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook