Θύμα προσχεδιασμένης ληστείας και δολοφονίας από υπάλληλο της έπεσε η Βραζιλιανά τραγουδίστρια της μεγάλης χορευτικής επιτυχίας της δεκαετίας του ’80 «Lambada».

Η Λοάλουα Μπράις Βιέιρα, που βρέθηκε απανθρακωμένη στο αυτοκίνητο της την περασμένη Πέμπτη, σύμφωνα με την αστυνομία δολοφονήθηκε από τον ρεσεψιονίστ ο οποίος δούλευε στο μικρό πανδοχείο που διατηρούσε η ίδια περίπου 100χλμ. μακριά από το Ρίο.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του εντοπισμού του πτώματος της τραγουδίστριας, η αστυνομία ανακοίνωσε, όπως αναφέρει η Espresso τη σύλληψη τριών ανδρών, ηλικίας από 18 έως 23 ετών, οι οποίοι θεωρήθηκαν από την πρώτη στιγμή ύποπτοι για τη δολοφονία της. Μεταξύ αυτών ο 23χρονος Γουάλας ντε Πάουλα Βιέιερα, ο ρεσεψιονίστ, ο οποίος αρχικά κλήθηκε στην αστυνομία ως μάρτυρας.

Στην κατάθεση του όμως εμφάνισε αρκετές ανακολουθίες και έπειτα από πιεστικές ερωτήσεις των ανακριτών ομολόγησε την πράξη του. Οι δύο άλλοι άνδρες συνελήφθησαν στη συνέχεια. Στην κατοχή τους βρέθηκαν η τραπεζική κάρτα και το κινητό του θύματος.
Η αστυνομία εκτιμά ότι οι δράστες επωφελήθηκαν από την απουσία πελατών εκείνη τη βραδιά από το πανδοχείο και μπήκαν για να κλέψουν.

Όταν τους είδε η Βιέιρα, προσπάθησε να αντισταθεί, αλλά τελικά δεν άντεξε στα χτυπήματα τους και έχασε τις αισθήσεις της. Οι δράστες τη μετέφεραν αναίσθητη στο αυτοκίνητο της και προσπάθησαν να διαφύγουν με αυτό.

Όμως, ένα χιλιόμετρο μακριά το αυτοκίνητο χάλασε και τότε αποφάσισαν να του βάλουν φωτιά και να εξαφανίσουν έτσι τα ίχνη τους. Αρχικά η πυροσβεστκή ειδοποιήθηκε για πυρκαγιά στο πανδοχείο, αλλά στη συνέχεια με δεύτερο τηλεφώνημα κλήθηκε να αντιμετωπίσει φωτιά σε αυτοκίνητο. Εκεί οι πυροσβέστες ανακάλυψαν το απανθρακωμένο πτώμα της τραγουδίστριας, η οποία, σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο τραγουδιστή Ρικάρντο Βίλας, έπεφτε θύμα εκμετάλλευσης από ανθρώπους του υποκόσμου, που της «έφαγαν» πολλά χρήματα.

gossip-tv

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook