Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της  Ενορίας Αγίας Αικατερίνης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης, θα πραγματοποιήσουν από κοινού την τελετή της ΑγιοΒασιλόπιτας, για το καλωσόρισμα του Νέου Έτους. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29-1-2017 στην Εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης, αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ναού.

     Την τέλεση της Θείας Λειτουργίας και την τελετή της κοπής της Αγιοβασιλόπιτας, θα πραγματοποιήσει ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κος κος Ειρηναίος, μετά των Ιερέων της Ενορίας μας.

     Την εκδήλωση θα κοσμήσει με την παρουσία της, η Μικτή Χορωδία του Επιμελητηρίου Ηρακλείου «ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ», υπό την διεύθυνση του καταξιωμένου μουσικού κου Νίκου Αντωνακάκη, με έργα κλασικού, σύγχρονου και έντεχνου  ρεπερτορίου.

     Είναι μια ακόμη ευκαιρία να συναντηθούν και να γνωρισθούν οι νέοι με τους παλιούς κατοίκους, οι Φίλοι της Ενορίας και του Συλλόγου και να ανταλλάξουν ευχές για τον ερχομό του Νέου Έτους.

     Καλούνται οι Ενορίτες, τα Τακτικά και Επίτιμα Μέλη του Συλλόγου, οι Φίλοι, και ιδιαίτερα οι νεολαίοι της Συνοικίας Αγίας Αικατερίνης, να τιμήσουν με την παρουσία των την  εκδήλωση αυτή.

     Η είσοδος είναι ελεύθερη.     

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook