Με την ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών, εορτή της Ελληνικής Παιδείας και των Γραμμάτων, η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης διοργανώνει εορταστική εκδήλωση την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017, και ώρα 18:00, για όλους τους εκπαιδευτικούς της Α/θμιας και της Β/θμιας Εκπαίδευσης των δύο Επαρχιών, Κισάμου και Σελίνου. 

Όπως κάθε χρόνο, την μέρα αυτή, έχουμε μία ευκαιρία να κρατήσουμε ζωντανό ένα όραμα Παιδείας, που θα πλουτίζει και τον  νου και την καρδιά. Μία Παιδεία ευαίσθητη στα κοινωνικά προβλήματα και έτοιμη να δώσει λύσεις στα αδιέξοδα κάθε εποχής. 

Η εκδήλωση θα είναι στραμμένη στο καίριο ζήτημα των Νέων Τεχνολογιών και θα αναπτυχθεί στην Εισήγηση, με θέμα «Εκπαίδευση και Τεχνολογία»  από τον κ. Γεώργιο Σταυρουλάκη, Αντιπρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης. Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Την εκδήλωση θα κλείσει ο Σεβασμ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος.

Παρακαλούνται όλοι οι εν ενεργεία και συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Για Δηλώσεις Συμμετοχής στα Σηλέφωνα 2824022245 και 22500 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] (Υπόψη κας Ιωάννας Τζολάκη).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook