«Δε σας αγαπώ» λέει η μία μικρούλα – «Θέλω να συνεχίσω τη μελέτη με την Κυρία Ειρήνη και με τη Κέλυ για να είμαι η καλύτερη μαθήτρια» γράφει το δεύτερο κοριτσάκι

Οι άνθρωποι και ιδίως τα παιδιά με αναπηρία πλήττονται βαριά από  τις περικοπές του κοινωνικού κράτους και των επιδομάτων αναπηρίας.

Τα δυο γράμματα παιδιών με αναπηρία, που ακολουθούν έχουν φτάσει στα γραφεία τόσο του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού όσο και του αναπληρωτή υπουργου Παύλου Πολάκη, σύμφωνα με την ηθοποιό και μητέρα παιδιού με ειδικές ανάγκες, Νένα Χρονοπούλου η οποία δημοσιοποίησε τα γράμματα σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης.

Όπως αναφέρει στο blog της:

Λόγια που συγκλονίζουν από παιδιά που δε μπορούν να μιλήσουν αλλά μπορούν χάρη στην «ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ» και στις «ΕΙΔΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ» να γράψουν και ασφαλώς και να διαβάσουν.

Λέξεις που βγαίνουν από τα τρομαγμένα στόματα των παιδιών μας, κι όμως αυτές οι ψυχούλες έχουν την αθώα λεβεντιά που οφείλαμε να έχουμε όλοι. Δεν ξέρουν τι ακριβώς θα πει να είσαι Υπουργός, ξέρουν όμως ότι αυτός είναι ο Υπέθυνος που δε θα έχουν τη δασκάλα που αγαπούν και μαζί της έμαθαν γραφή και ανάγνωση… Ξέρουν πως εξ’ αιτίας του Υπουργού δε θα ξαναπάνε στο σχολείο τους και γι’ αυτό του είπαν ευθαρσώς: «ΔΕ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ».

Τα παιδικά γράμματα «κόλαφος» 

 

«Κύριε υπουργέ δεν σας αγαπώ»

«Θέλω να συνεχίσω το μάθημα για να είμαι η καλύτερη μαθήτρια» 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook