Πολύ καλή ήταν η παρουσία του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων στο τουρνουά Junior Tennis Open που διοργάνωσε η Λένα Δανιηλίδου, στις εγκαταστάσεις του κλαμπ “Forty Love”.

Οι τενίστες του ΟΑΧ έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο.

Η ενημέρωση του ΟΑΧ αναφέρει τα εξής:

Σε πολύ καλό επίπεδο έδειξαν ότι βρίσκονται οι τενίστες του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων εν όψει των σημαντικών διοργανώσεων που ακολουθούν στην πορεία της σεζόν, λαμβάνοντας μέρος στο τουρνουά προετοιμασίας που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του κλαμπ “Forty Love” στην Αθήνα.

Το τουρνουά έφερε την ονομασία Junior Tennis Open και ήταν υπό τη διοργάνωση της Λένας Δανιηλίδου, με τους αθλητές του ΟΑΧ να έχουν την ευκαιρία να δουν και να γνωρίσουν από κοντά τη σπουδαία Ελληνίδα τενίστρια, εκφράζοντας το θαυμασμό τους.

Σημειώνεται ότι η Δανιηλίδου είναι γεννημένη στα Χανιά και απέναντι στους μικρούς τενίστες του ΟΑΧ έδειξε ιδιαίτερη συμπάθεια.

Ο ΟΑΧ συμμετείχε με τρία αγόρια, τους Μιχάλη Μαράκη, Τζώρτζη Κοκκινάκη και Στέλιο Ζερβό, συν μία αθλήτρια, την Στελίνα Μαρινάκη, στην κατηγορία 12 ετών, καταφέρνοντας να βρεθούν στις πρώτες θέσεις στους αγώνες.

Η πιο σημαντική διάκριση έρχεται στα διπλά, από τους Μαράκη – Κοκκινάκη που βρέθηκαν στον τελικό απέναντι στους Στυλιανό και Παναγιώτου, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 σετ (6-2, 6-4). Η προσπάθεια των δύο αθλητών του ΟΑΧ ξεκίνησε από 16άρι ταμπλό, κερδίζοντας κατά σειρά τρία ματς.

Στο ίδιο ταμπλό, ο Στέλιος Ζερβός έφτασε στα ημιτελικά χάνοντας από τους Μαράκη – Κοκκινάκη, έχοντας για συμπαίκτη τον Οδυσσέα Μαυρομάτη της Ακαδημίας Τ. Μπαβέλα.

Στα διπλά των κοριτσιών, η Στελίνα Μαρινάκη έχοντας συμπαίκτρια τη Νίνα Καμπουράκη από τον Ροδιακό βρέθηκε στον τελικό, όπου εξελίχθηκε σε εντυπωσιακός, χάνοντας με 2-1 σετ (6-3, 0-6, 13-11).

Στα μονά, η Στελίνα Μαρινάκη έφτασε στα ημιτελικά, σημειώνοντας μέχρι εκείνο το σημείο δύο νίκες, ενώ αποκλείστηκε από τον τελικό απ’ την Τζωρτζίνα Σίδερη με 2-0 σετ (6-4, 6-2).

Στα αγόρια, οι Μιχάλης Μαράκης και Τζώρτζης Κοκκινάκης έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά ενώ ο Στέλιος Ζερβός αποκλείστηκε στον α’ γύρο στο κυρίως ταμπλό από τον μετέπειτα νικητή της κατηγορίας, Γιάννη Ζαρειφόπουλο.

Συνοδός των αθλητών ήταν ο προπονητής του ΟΑΧ, Στέλιος Μπικάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook