Αναζητώντας μια διέξοδο ανακούφισης από την καθημερινότητα και τη μονοτονία, αλλά και επιδιώκοντας μια απόδραση γέλιου και ζεστής επικοινωνίας με όλους τους πολίτες η Δημοτική Αρχή Μινώα Πεδιάδας, προγραμματίζει μεταξύ άλλων τη μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση με άρματα και πεζοπόρα τμήματα την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017.

Το πρόγραμμα τα έχει όλα, κέφι, τραγούδι, διασκέδαση, μουσική με Dj, αλλά και μία μεγάλη live συναυλία μετά το τέλος της παρέλασης, με το συγκρότημα «ΓΚΑ-ΓΚΑΝ»!

Παράλληλα, σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους προβάλλονται και στηρίζονται οι δράσεις και τα παραδοσιακά δρώμενα της αποκριάς που διοργανώνονται στα χωριά του Δήμου, ελπίζοντας να αγκαλιαστούν από όλους, μικρούς και μεγάλους, δημότες αλλά και επισκέπτες.

Επιδιώκοντας το αντάμωμα των τοπικών κοινωνιών και με εφόδια τον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά καλούμε όλους τους πολίτες να πάρουν ενεργά μέρος στις αποκριάτικες εκδηλώσεις, που πραγματοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, με κέφι, διάθεση και χαμόγελο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook