Αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Υποστράτηγου ε.ο.θ. κ Μιχάλη Βισκαδούρου ο οποίος διετέλεσε καθήκοντα Αστυνομικού Υποδιευθυντή Ηρακλείου:

“Αγαπητοί Συνάδελφοι, φορείς, Μ.Μ.Ε. και πολίτες  του Νομού Ηρακλείου.

Μετά την απόφαση του Ανώτατου Συμβουλίου Κρίσεων της Ελληνικής Αστυνομίας να με αποστρατεύσει, νιώθω την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας έστω και με αυτόν τον τρόπο.

Είμαι πολύ συγκινημένος και συναισθηματικά φορτισμένος γιατί ύστερα από 35 δύσκολα χρόνια, στην Ελληνική Αστυνομία, αξιώθηκα και έφθασα στο τέλος της καριέρας μου.

 Αυτές τις δύσκολες στιγμές, κατεχόμενος από έντονη συγκίνηση, αισθάνομαι την ανάγκη να πώ λίγα λόγια περισσότερα, από ένα τυπικό αποχαιρετισμό.

Συστρατεύτηκα και συνεργάστηκα με όλους σας, όλα αυτά τα χρόνια, γιατί αγαπήσαμε και αγαπούμε αυτό τον τόπο, ζούσαμε και ζούμε σ’αυτόν και πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να προσφέρουμε όλοι κάτι περισσότερο, πέρα απο τις τυπικές υποχρεώσεις μας, χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες, αντιπαλότητες και ιδιοτέλεια.

Καθημερινά αγωνιζόμαστε για την ασφάλεια των πολιτών και την προστασία των δικαιωμάτων τους, στα δύσκολα χρόνια που διανύει η χώρα μας.  Χάρη στο φιλότιμο σας, στη δοκιμασμένη γνώση και εμπειρία σας, μπόρεσα να ανταποκριθώ στην υπηρεσιακή μου αποστολή.

Ειλικρινά, νιώθω την ανάγκη, να ευχαριστήσω τις Αρχές, τους Φορείς και τους πολίτες του νομού Ηρακλείου, αλλά κυρίως το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό, όλων των Υπηρεσιών του Νομού μας, για την αμέριστη στήριξη του, όλο αυτό το διάστημα.

Σας ευχαριστώ που με εμπιστευθήκατε όλα αυτά τα χρόνια, σε πολλές και δύσκολες καταστάσεις.

Σας ευχαριστώ για την άριστη  συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Σας ευχαριστώ για τις όμορφες ανθρώπινες στιγμές, για την αγάπη και την φιλία που μου χαρίσατε απλόχερα.

Αν κάποιους από σας στεναχώρησα ή λύπησα με τη συμπεριφορά μου κάποιες φορές, στα πλαίσια της άσκησης των καθηκόντων μου, αισθάνομαι την ανάγκη να σας ζητήσω συγγνώμη. 

Τέλος, θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, την σύζυγο μου      Ευαγγελία και τα τρία παιδιά μου, Γιάννη, Μάριο και Αλέξανδρο, για την κατανόηση που επέδειξαν και την αμέριστη συμπαράσταση που μου παρείχαν, σε όλη μου την σταδιοδρομία.

 Εύχομαι σε όλους υγεία, ευτυχία και κάθε καλό σε προσωπικό, οικογενειακό  και επαγγελματικό επίπεδο.

Θα σας θυμάμαι πάντα με αγάπη και θα σας αναζητώ.

Με αγάπη και εκτίμηση                                 

   Μιχάλης  Βισκαδούρος

 Υποστράτηγος ε.ο.θ.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook