Οι εικόνες έχουν καταγραφεί τα ξημερώματα της Τετάρτης σε μεγάλο νοσοκομείο της Αττικής – Ο αναπληρωτής υπ. Υγείας υποστήριξε ότι οι εικόνες είναι «σκηνοθετημένες»

Μπορεί ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης λίγη ώρα μετά το βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η ΠΟΕΔΗΝ την Τετάρτη με κατσαρίδες να περπατούν πάνω από τα κεφάλια ασθενών να υποστήριξε σε ανακοίνωσή του να κατηγόρησε την ομοσπονδία των εργαζομένων στα νοσοκομεία ότι… σκηνοθετεί τις εικόνες, η πραγματικότητα, ωστόσο, τον διαψεύδει για άλλη μια φορά.

Αδιάψευστος μάρτυρας το νέο βίντεο, το δεύτερο μέσα σε δύο ημέρες, από την ΠΟΕΔΗΝ στο οποίο όχι μια, όχι δύο αλλά τρεις κατσαρίδες βγαίνουν… βόλτα στο δωμάτιο ενός ασθενή.

Και σε αυτό το βίντεο, όπως και στο πρώτο, οι κατσαρίδες περπατούν πάνω από τα κεφάλια ασθενών σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αττικής, όπως καταγγέλλει η ομοσπονδία.

Απαντώντας, δε, στο σχόλιο του κ. Πολάκη περί «σκηνοθεσίας», η ομοσπονδία τον «καρφώνει» με το δηκτικό σχόλιο «ούτε ο Στίβεν Σπίλμπεργκ».

Κατά τον κ. Πολάκη βέβαια «όσο το υπουργείο Υγείας θα συνεχίζει και θα εντείνει ακόμα περισσότερο την προσπάθειά του, ο κος Γιαννάκος θα έχει το χρόνο να σκηνοθετεί κινηματογραφικές ταινίες με πρωταγωνιστές μια κατσαρίδα, μια απούσα μαξιλαροθήκη και ότι άλλο ″γράφει″ στην κάμερα της καθημερινής του προπαγάνδας».

Το πρώτο βίντεο με τις κατσαρίδες

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook