Ενας ηλικιωμένος άνδρας που τα ξημερώματα της Τρίτης 24 Ιανουαρίου σκότωσε χτυπώντας με σωλήνα έναν σκύλο στην αυλή του σπιτιού του στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο δράστης, είναι ο σύζυγος της γυναίκας που λίγες μέρες πριν είχε καταδικαστεί και πάλι στο Ηράκλειο της Κρήτης καθώς εντοπίστηκε να πετάει στο κάδο κουταβάκι ενώ σύμφωνα με τους γείτονες τους η θανάτωση ζώων και από τους δύο είναι συστηματική.

Τον δολοφόνο του ζώου είδαν κάτοικοι της περιοχής του οι οποίοι και ενημέρωσαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα την Καλλιόπη Μαραβελάκη δικηγόρο και γραμματέα του σωματείου «Ζωόφιλη Δράση». Ο δράστης όπως εξήγησε στο www.zoosos.gr η κα Μαραβαλέκαη σκότωσε το σκυλί ράτσας που ανήκε σε νοικάρη του – στον οποίο είχαν κάνει έξωση – ο οποίος απεβίωσε και έτσι το θηλυκό σκυλί ράτσας Γκρενεντάλ με τα κουτάβια του έμεινε πίσω.

Ο ηλικιωμένος άνδρας σύμφωνα με τους μάρτυρες αφού το σκότωσε πέταξε το πτώμα του σε γειτονικό χωράφι. Η κα Μαραβελάκη πήγε επί τόπου μάζεψε το πτώμα και το μετέφερε για νεκροψία στο κτηνιατρείο του Γιώργου Πιπεράκη, ο οποίος στη γνωμάτευση του αναφέρει ότι το χτύπημα ήταν τόσο δυνατό που προκάλεσε αιμάτωμα στο στέρνο και συμφόρηση στους πνεύμονες του ζώου με αποτέλεσμα στο σκυλί να πεθάνει από οξύ καρδιοαναπνευστικό επεισόδιο.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook