Παρότι στο πρώτο ημίχρονο είχε μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθεί ο Κισσαμικός δέχτηκε δύο γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 2-0 από την Καλλιθέα.

Ο Μαρτίνεθ στο 41’ και ο Θέος στο 45’ είχαν σπουδαίες ευκαιρίες για το 0-1, ενώ από την άλλη οι γηπεδούχοι που ήταν αρκετά απειλητικοί στο ξεκίνημα είχαν την καλύτερη φάση τους με τον Λεβέντη στο 43’.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρξαν αρκετές φάσεις, αλλά η Καλλιθέα βρήκε το γκολ στο 71’ με τον Ουόρντεν και πέτυχε και το 2-0 στο 87’ με τον Σταματάκο.

Οι φάσεις του αγώνα
6’ Επικίνδυνη σέντρα του Σταματάκου από αριστερά μέσα στην περιοχή, ο Τσίπρας δεν μπορεί να τη βρει και περνάει παράλληλα από την εστία του Λαζαρίδη.
12’ Σουτ του Ουόρντεν μέσα από την περιοχή η μπάλα φεύγει παράλληλα από την εστία, χωρίς να υπάρξει κίνδυνος για την εστία του Λαζαρίδη.
14’ Σέντρα του Σμυρλή, ο Τσίπρας προσπάθησε να πλασάρει στην κίνηση αλλά δεν βρήκε “γεμάτα” την μπάλα που πέρασε παράλληλα από την εστία και κατέληξε άουτ.
16′ Ωραία ομαδική συνεργασία και σουτ του Σελινιωτάκη έξω από την περιοχή, μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Σταυριανός.
26′ Ατομική προσπάθεια του Κίκε και γύρισμα εκτός περιοχής στον επερχόμενο Γκούμα, το συρτό σουτ του οποίου μπλοκάρει ο Σταυριανός.
41’ Ο Μαρτίνεθ αποφεύγει όποιον αντίπαλο βρέθηκε μπροστά του και βγαίνει απέναντι από τον Σταυριανό από πλάγια θέση, αλλά στο πλασέ που επιχείρησε η μπάλα κατέληξε άουτ.
43’ “Απαντά” η Καλλιθέα με τον Λεβέντη να συνεργάζεται με τον Μπέλη και να βρίσκεται απέναντι από τον Λαζαρίδη, αλλά στέλνει με πλασέ την μπάλα άουτ.
45’ Ατομική ενέργεια του Κίκε και γύρισμα μέσα στην περιοχή στον Θέο το σουτ του οποίου αποκρούει σε κόρνερ ο Σταυριανός.
52’ Επικίνδυνη σέντρα από τον Σταματάκο ο Λαζαρίδης βρίσκει την μπάλα προ του Τσίπρα και διώχνει στα πλάγια.
59’ Κόρνερ του Μπέλη κεφαλιά του Τσώνη η μπάλα αρκετά έξω από την εστία.
63’ Μπαλιά του Μπέλη στον Ουόρντεν, που αποφεύγει τον Λαζαρίδη και πλασάρει σε κενή εστία από πλάγια θέση, αλλά ο Γιαλούσης με τάκλινγκ στη γραμμή σώζει την εστία του Κισσαμικού.
71’ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Μπέλη ο Ουόρντεν με πλάτη προς την εστία γυρίζει και με σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα (1-0).
73’ Ο Σταματάκος πασάρει στον Ουόρντεν που πλασάρει για να αποκρούσει ο Λαζαρίδης.
87’ ΓΚΟΛ: Ο Σταματάκος συνδυάστηκε με τον Κρεββατά και με πλασέ “νίκησε” τον Λαζαρίδη για το 2-0.

Διαιτητής: Φώτης (Εύβοια)
Βοηθοί: Αργύρης (Εύβοια)-Πρέντζας (Δυτική Αττική)
4ος διαιτητής: Λάμπρου (Εύβοια)

Κίτρινες κάρτες: Θέος (15’), Συριόπουλος (17’), Κίκε (35’), Μαρτίνεθ (45+2’),

Καλλιθέα (Νίκος Κουρμπανάς): Σταυριανός, Συριόπουλος, Τσώνης, Πάτας, Λεβέντης, Γκίνη, Μπέλης (86’ Κρεββατάς), Σμυρλής (54’ Ταμπάκης), Σταματάκος, Τσίπρας, Ουόρντεν (81’ Κατσικογιάννης).

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Μπολάκης, Παντελάκης, Γιαλούσης, Τσερκέζος, Σελινιωτάκης, Γκούμας, Μάριο Μαρτίνεθ (84’ Βλάχος), Θέος (67’ Ποκόνγκ), Κίκε (75’ Στογιάνοφ), Μάντζης.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook