Κατά την πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σφακίων την Κυριακή 29 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε αγιασμός από τους: Πρωτοπρεσβύτερο, Αρχιερατικό Σφακίων Αθανάσιο Κουκουνάρη, και τον Πρωτοπρεσβύτερο Καγιαυτάκη Εμμανουήλ. Ακολούθησε  κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Δήμαρχο Σφακίων κ. Ιωάννη Ζερβό, παρουσία του πρώην Δημάρχου Σφακίων κ. Ιωάννη Μπραουδάκη και μελών της « Ανοιχτής πρωτοβουλίας Πολιτών ενάντια στην εκχώρηση του αεροδρομίου ‘’Δασκαλογιάννης’’ των Χανίων», στα πλαίσια της ενημέρωσης που πραγματοποιούν σε όλους τους δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων .

Ο τυχερός του φλουριού ήταν το μέλος της « Ανοιχτής πρωτοβουλίας Πολιτών»  και δημότης Σφακίων κ. Χιωτάκης Σήφης. Το δώρο του φλουριού ήταν δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο «Πρωτόπαπας» στο Λουτρό, προσφορά του Αντιδημάρχου κ. Πρωτοπαπαδάκη Γεωργίου.


 
Κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. επικοινώνησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και δημοτικός σύμβουλος κ.Παύλος Πολάκης όπου ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να παραστεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία, δύναμη και δημιουργικότητα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook