Επιτυχημένη κρίνεται η παρουσία του Α.Σ. Κρήτες στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδας που διοργανώθηκε το διάστημα 27-29 Ιανουαρίου στη Χαλκίδα.

Συνολικά, στη διοργάνωση, συμμετείχαν 1200 αθλητές και αθλήτριες από συλλόγους της Νότιας Ελλάδας και η συγκομιδή του χανιώτικου συλλόγου ήταν 1 χρυσό, 1 ασημένιο κι ένα χάλκινο μετάλλιο.

Η επίσημη ενημέρωση του Α.Σ. Κρήτες αναφέρει τα εξής:

Με 1 χρυσό, 1 ασημένιο και 1 χάλκινο μετάλλιο επέστρεψε η 5μελής αποστολή του Α.Σ.Κρήτες από το διασυλλογικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό νοτίου Ελλάδος που διοργάνωσε η Ε.ΤΑ.Ν.Ε. και διεξήχθη στη Χαλκίδα στις 27-28-29 Ιανουαρίου, όπου συμμετείχαν 1200 αθλητές και αθλήτριες από συλλόγους της Νοτίου Ελλάδος.

Πιο συγκεκριμένα η αθλήτρια Κατσούλη Μαρία ύστερα από 3 αγώνες κατέκτησε την 3η θέση στη κατηγορία κορασίδων 2005-06 -33κ. μαύρων ζωνών, ο Παλιουργιώτης Γιώργος την 1η θέση με 3 αγώνες στη κατηγορία παίδων 2005-06 -53κ. εγχρώμων ζωνών, και ο Μαζανάκης Μανώλης τη 2η θέση εξίσου με 3 αγώνες στη κατηγορία παίδων 2003-04 -41κ. εγχρώμων ζωνών, ενώ καλή αγωνιστική παρουσία είχε και η Μπουρδαντωνάκη Γεωργία με την Αντωνίου Ελένη.

Ο προπονητής του συλλόγου Καντάρας Νίκος δήλωσε πως: ήταν ένα δυνατό τουρνουά όπου είχαμε την ευκαιρία να δούμε και να δοκιμάσουμε το νέο ηλεκτρονικό σύστημα, να αγωνιστούν οι αθλητές με τους νέους κανονισμούς, να δοκιμάσουν νέες κατηγορίες και να πάρουν αγωνιστικές εμπειρίες. Με τα νέα δεδομένα το ολυμπιακό Ταεκβοντό γίνεται ακόμα πιο ανταγωνιστικό, πιο εντυπωσιακό και θα είναι ακόμα πιο γρήγορο και δυναμικό.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί την anek lines & bluestar ferries για την ευγενική χορηγία των εισιτηρίων της.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook