Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία του Αρετόπουλου στο παιχνίδι Αρης-ΟΦΗ (1-0) εξέδωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.  Όσοι νομίζουν ότι ο ΟΦΗ τελείωσε με τη άνοδο επειδή έτσι το ήθελε ένας διαιτητής, να περιμένουν να δούν τη συνέχεια», αναφέρει.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει:

«Στο παιχνίδι Αρης-ΟΦΗ, η ανοχή μας για τη διαιτησία, τελείωσε. Η στάση μας και ο σεβασμός που δείξαμε, εκλήφθηκε ως αδυμαμία. Ο διαιτητής Αρετόπουλος, αποδείχθηκε πολύ μικρός, να σφυρίξει ένα ντέρμπι δυο μεγάλων ομάδων, οι οποίες συγκυριακά βρίσκονται στη Β’ Εθνική.

Δυστυχώς δικαίωσε εκείνους, που απο την ημέρα του ορισμού του, είχαν προδιαγράψει το τι θα γίνει. Δεν σεβάστηκε την ιστορία του ΟΦΗ και την προσπάθεια των παικτών μας.

Για μας είναι ανεπιθύμητος. Οπως και όσοι δε σέβονται την τίμια στάση μας, μέχρι σήμερα.

Ο ΟΦΗ δεν ζητάει εύνοια απο κανένα. Ούτε αναζητάει άλλοθι στην διαιτησία. Εμείς ζητήσαμε μόνο το πενήντα-πενήντα. Τίποτα περισότερο, τίποτα λιγότερο.

Φωνάζουμε, γιατί μας βγάζουν απο τα ρούχα μας, οι Αρετόπουλοι. Φωνάζουμε, γιατί έκλεισε τα μάτια σε καθαρό πέναλτι (Χαντί) και αλλοίωσε το αποτέλεσμα. 

Φωνάζουμε, γιατί κάποιες ομάδες της κατηγορίας, ευνοούνται σκανδαλωδώς, κάθε Κυριακή. Φωνάζουμε, γιατί δεν μας αφήνουν να διεκδικήσουμε τίμια στο γήπεδο αυτό που δικαιούμαστε. Κανένας σεβασμός και καμία ανοχή λοιπόν απο εδώ και πέρα σε όσους δεν το αξίζουν.

Και ένα μήνυμα: «Οσοι νομίζουν ότι ο ΟΦΗ τελείωσε με τη άνοδο επειδή έτσι το ήθελε ένας διαιτητής, να περιμένουν να δούν τη συνέχεια! Θα έχει ενδιαφέρον!».