Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρα (30/01) η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Χανίων. Κομματικά στελέχη, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής μέλη του κόμματος αλλά και πολίτες συνέρρευσαν στα γραφεία της ΝΟΔΕ στα Χανια στην εορταστική εκδήλωση της οργάνωσης για το 2017. 

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χανίων , Μανώλης Κελαϊδής:

"Σήμερα ξεκινάμε την δράση του νέου έτους. Αρχίζουμε και ουσιαστικά το πρόγραμμα δράσεων του νέου έτους όπου θα είναι εντατικές. Η κατάσταση στην χώρα είναι πολύ κρίσιμη. Τα πράγματα με τος δανειστές δεν είναι καλά και για αυτό πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι. Η ΝΔ εδώ και τώρα ένα χρόνο είναι έτοιμη με μεγάλη ανανέωση στα στελέχη της. Πολύ νέοι επιστήμονες έχουν προσέλθει στις τάξεις της ΝΔ και πολλοί από αυτούς θα είναι στα ψηφοδέλτια μας στις επόμενες εκλογές. Έχουν γραφτεί χιλιάδες άτομα που έχουν αξιολογηθεί από ειδική γραμματεία αξιολόγησης αλλά και από άλλα αρμόδια άτομα. Νέοι άνθρωποι με σπουδαίες περγαμηνές και οι οποίοι θα πλαισιώσουν τα νέα μας ψηφοδέλτια. Εμείς έχουμε ετοιμαστεί για τα καλύτερα.

Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, με όλη την προσπάθεια που έχει κάνει και έχει φανεί, έχει φέρει τα πάνω-κάτω στην λειτουργία, οργάνωση κτλ του κόμματος! Ο κόσμος ζητάει αξιοκρατία και αλήθεια! Αυτό όμως εμείς και ο Κυριάκος το έχει βάλει "κορώνα" . Το γραφείο μας στα Χανιά αυτή την στιγμή έχει εγγεγραμμένα περίπου 5.500 χιλιάδες ενεργά μέλη. Είμαστε ζωντανοί σε πολλούς θεματικούς τομείς με ουσιαστικές δράσεις. Δεν σταματήσαμε ποτέ να δρούμε και προχωράμε μεθοδικά και σοβαρά και λέμε μόνο αυτά που θα μπορούσαμε να κάνουμε "

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο κ.Μαρκογιαννάκης όπου μεταξύ άλλων ανέφερε

Φέτος γιια να έχουμε μια καλύτερη χρονιά πρέπει να φύγει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ μια κυβέρνηση που μας καταστρέφει. Θέλουμε  μια κυβέρνηση σοβαρή, που δεν δίνει ψεύτικες υποσχέσεις είναι αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη και όπως όλα δείχνουν κάποια στιγμή αυτό θα γίνει. 

Χαιρετισμό προς την ΝΟΔΕ Χανίων έστειλε ο Λευτερης Αυγενάκης και ο πρώην Βουλευτής Μανουσος Βολουδακης, όπου ο τελευταίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.