Ανοιχτή εκδήλωση είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο ΕΒΕΧ, αναφορικά με την εκχώρηση του αεροδρομίο Χανίων στη Fraport. Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν πλήθος πολιτών για να ενημερωθεί για το ζήτημα της εκχώρησης του αεροδρομίο στη Fraport.

Η παράδοση των 12 περιφερειακών αεροδρομίων πάει προς Σεπτέμβριο αντί για 1 Φεβρουαρίου που είχε προγραμματιστεί αρχικά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο δήμαρχος Χανίων για να ακούσει αυτά που έχει να πει η “Πρωτοβουλία Πολιτών” ενώ το παρόν έδωσαν και ο κ.Βουλγαράκης, καθώς και δημάρχοι από άλλους δήμους του νομού , αντιδήμαρχοι αλλά και μέλη των δημοτικών συμβουλίων.

 

Ο κ.Σκαμνάκης ανέφερε μεταξύ άλλων οτι έρχονται νέα τέλη στο αεροδρόμιο Χανίων με την είσοδο της Fraport και γενικότερα η είσοδος των Γερμανών θα αδειάσει έμμεσα τις τσέπες των πολιτών. 

 

Τα μέλη της Πρωτοβουλίας έχουν ξεκινήσει σειρά επαφών με τους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης καλώντας τα Δημοτικά Συμβούλια και τους δημάρχους να πρωτοστατήσουν στην προσπάθεια ακύρωσης της παραχώρησης του αεροδρομίου στη γερμανική εταιρεία Fraport ενώ γίνονται προσπάθειες ώστε τα αιτήματα τους να ακουστούν και στο Ευρωκοινοβούλιο.

Το παρόν δεν μπόρεσε να δώσει ο πρόεδρος της Πρωτοβουλίας κ. Αλεβιζόπουλος λόγω ασθένειας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook