Το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ,  στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος MEDFEST, καλεί επαγγελματίες οι οποίοι παρέχουν υπηρεσίες τουρισμού / γευσιγνωσίας και συλλογικούς φορείς (πολιτιστικούς, αγροτικούς συλλόγους) που διοργανώνουν σε ετήσια βάση δραστηριότητες προβολής αγροτικών προϊόντων  (π.χ. γιορτή πατάτας) να δηλώσουν συμμετοχή στο υπό κατάρτιση Μητρώο  που θα χρησιμοποιηθεί για την προβολή του γαστρονομικού τουρισμού  της Περιφέρειας Κρήτης μέσω ειδικής πλατφόρμας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση έως τη Δευτέρα  20/02/2017  στους παρακάτω συνδέσμους:

Φόρμα εγγραφής για όσους  παρέχουν υπηρεσίες γευσιγνωσίας στο:  https://goo.gl/sIA4IE
Φόρμα εγγραφής για τους συλλογικούς φορείς στο:  https://goo.gl/FLw0yv

Το πρόγραμμα MEDFEST έχει ως κύριους στόχους:

Τη δημιουργία εργαλείων για τη βελτίωση της αειφόρου τουριστικής ανάπτυξης χρησιμοποιώντας τη γαστρονομική κληρονομιά ως πόρο
Τη δημιουργία  οκτώ νέων αειφόρων τουριστικών προορισμών στη Μεσογειακή Λεκάνη
Την ανάπτυξη κοινής διακρατικής στρατηγικής για τη διαχείριση και τον σχεδιασμό του γαστρονομικού τουρισμού στη Μεσογειακή Λεκάνη.

 

Το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ είναι εταίρος του Ευρωπαϊκού Προγράμματος της κλάσης «Μεσογειακός  Χώρος- MED» με τίτλο «MED Culinary heritage experiences: how to create sustainable tourist destinations –Γαστρονομική Κληρονομιά στο Μεσογειακό Χώρο: πώς θα  δημιουργηθούν αειφόροι τουριστικοί προορισμοί»  (MEDFEST), στο πλαίσιο του οποίου πρόκειται να  υλοποιήσει δράσεις για την προβολή του γαστρονομικού τουρισμού. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ στο τηλέφωνο 2810 302737.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook