Απανωτά ήταν χθες τα κρούσματα διάρρηξης επιχειρήσεων στα Χανιά με τον δράστη να ακολουθεί πανομοιότυπο μοτίβο. Συγκεκριμένα ο δράστης χρησιμοποίησε πέτρες σπάζοντας τζαμαρίες και εισβάλλοντας στα καταστήματα

Τρία κρούσματα στη Σούδα

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι για να παραβιάσει την είσοδο του ιχθυοπωλείου Κασαπάκη που βρίσκεται στην Κάτω Σούδα, έριξε ογκόλιθο στη βιτρίνα σπάζοντάς την και εισβάλλοντας στο κατάστημα από το ταμείο του οποίου άρπαξε μικρό χρηματικό ποσό.

Ο ιδιοκτήτης έκπληκτος το πρωί βρήκε σπασμένη τη βιτρίνα και το ποσο των μόλις 36 ευρώ να λείπει από το ταμείο.

Ωστόσο, ο δράστης φαίνεται ότι δεν σταμάτησε εκεί αφού επιχείρησε να σπάσει τη βιτρίνα και δεύτερου ιχθυοπωλείου λίγο πιο δίπλα από το πρώτο. Ωστόσο, αυτή τη φορά ο κλεφτης δεν ήταν τυχερός καθώς η βιτρίνα του δεύτερου καταστήματος έχει διπλό τζάμι και έτσι δεν μπόρεσε το αντικείμενο που πέταξε να το σπάσει και αυτός να εισβάλει μέσα.

Ο κλέφτης δεν σταμάτησε τη δράση του και προχώρησε στη διάρρηξη πρακτορείου του ΟΠΑΠ στην Πάνω Σούδα

“Χτύπησαν” ζαχαροπλαστείο και πρακτορείο ΟΠΑΠ στα Χανιά

Ακολουθώντας ακριβώς παρόμοιο τρόπο διάρρηξης με τα περιστατικά στη Σούδα, δράστης περίπου στις 3 τα ξημερώματα πέταξε μεγάλη πέτρα σε τζαμαρία ζαχαροπλαστείου που βρίσκεται στα Χανιά. Όταν έσπασε η τζαμαρία εκείνος μπήκε μέσα και “σήκωσε” ολόκληρη την ταμειακή μηχανή πριν γίνει “καπνός”

Στόχος διάρρηξης έπεσε και ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ στην οδό Μανουσογιαννάκηδων το οποίο παραβίασε ο δράστης πετώντας πέτρα και σπάζοντας την τζαμαρία του. Μόλις μπήκε μέσα πήρε όσα ψιλά βρήκε στην ταμειακή μηχανή. 

Επίσης, τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, δράστης εισέβαλε σε ψιλικατζίδικο στην οδό Παρθενίου Κελαϊδή, κλέβοντας 60 ευρώ που υπήρχαν στην ταμειακή και διάφορα τρόφιμα από το ψυγείο.

Οι αρχές εξετάζουν αν πρόκειται για τον ίδιο δράστη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook