Αντιπροσωπία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου αποτελούμενη από  τον Πρόεδρο της Ένωσης Γεώργιο Πικράκη, τον Ταμία Χρήστο Αναμουρλου και το μέλος και Ειδικό Σύμβουλό της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Αθανάσιο Μπαλαμούτη, πραγματοποίησε σε εξαιρετικό κλίμα συνάντηση στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας με τον Προϊστάμενο Επιτελείου ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη και τον Προϊστάμενο Κλάδου Προσωπικού Υποστράτηγο κ. Ανδρέα δασκαλάκη.

Οι εκπρόσωποι των αστυνομικών αφού τους συνεχάρηκαν και τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα νέα τους ιδιαίτερα απαιτητικά καθήκοντα, εν όψη της συνεδρίασης της Επιτροπής Τακτικών Μεταθέσεων ζήτησαν την ενίσχυση της Δ.Α. Ηρακλείου με όσο το δυνατό περισσότερους αστυνομικούς προς κάλυψη κενών οργανικών θέσεων.

Επίσης ζήτησαν την άμεση απεμπλοκή τους από την υποχρέωση διάθεσης αστυνομικών στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στην Λέρο, την ενίσχυση τους με συμβατικά αυτοκίνητα και μηχανές , την τοποθέτηση μόνιμου ιατρού με οργανική θέση στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου και την άμεση λύση στο θέμα της καθαριότητας που απασχολεί όλες τις υπηρεσίες της Επικράτειας.

Τέλος συζητήθηκαν θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην Υπηρεσιακή ζωή τους οι αστυνομικοί.

“Εκφράζουμε την βεβαιότητα μας ότι τα δίκαια αιτήματά μας εισακούσθηκαν, τους ευχόμαστε και πάλι καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντά του και προσδοκούμε στην συνέχεια της άριστης επαφής με την Ένωσή μας”, αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ένωσης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook