Μία ακόμα σπουδαία επιτυχία για το Ι.ΙΕΚ Kappa Studies, ήρθε να προστεθεί στην τροπαιοθήκη του μεγάλου εκπαιδευτικού τουριστικού κολοσσού της Κρήτης, αφού στη 2η έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ, που έλαβε χώρα στην Αθήνα από 27/2 έως 30/2, απέσπασε δύο χρυσά και ένα αργυρό μετάλλιο.

Πιο συγκεκριμένα ο Αλέξης Βρυθιάς, assistant καθηγητής και απόφοιτος της Kappa Studies, έλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία ζεστά ορεκτικά, η Μαρία Κεφαλούκου, δευτεροετής σπουδάστρια, επίσης, την πρώτη θέση στην κατηγορία κρητική κουζίνα, ενώ ο Μύρων Παπαδάκης, δευτεροετής σπουδαστής, πανηγύρισε τη δεύτερη θέση, μ’ ένα εξαιρετικό πιάτο με βάση ντόπιο κρητικό κοτόπουλο.

Το πάντοτε δημιουργικό Ι.ΙΕΚ Kappa Studies, δεν έμεινε μόνο στην συμμετοχή των μελών του στο διαγωνισμό, αλλά με γνώμονα την αέναη προσφορά στην κρητική παράδοση και γαστρονομία, προσέφερε εκλεκτά τοπικά πιάτα με υλικά ποιότητας από την κρητική γη, μαγειρεμένα ζωντανά για όλους τους παρευρισκόμενους, ενώ σπουδαστές από το F&B τμήμα, προσέφεραν κρητικά cocktails, με βάση γνήσια αρωματική ρακή.

Ο κύριος Νεκτάριος Ζαχαράκης, τυροκόμος και καθηγητής, στο Γαλακτοκομικό – Τυροκομικό τμήμα, παρουσίασε με τη βοήθεια σπουδαστών του τμήματος, χειροποίητα τυριά, φρέσκα γιαούρτια και άλλα τυροκομικά ήδη και έκλεψε τις εντυπώσεις, αφού πρόκειται για το μοναδικό τυροκομικό εκπαιδευτικό ίδρυμα, σε ολόκληρη την Κρήτη.

Το Ι.ΙΕΚ Kappa Studies, συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της εκπαίδευσης, του εθελοντισμού και της διαφήμισης του κρητικού πολιτισμού και του γαστρονομικού πλούτου του νησιού μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook