Στη σημερινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου συζητήθηκε η απο 03/10 επερώτηση που είχαν καταθέσει οι περιφερειακοί σύμβουλοι Χανίων της παράταξης "ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ" κ.κ Σταματακης Εμμανουηλ και Μαρκογιαννακης Αλέξανδρος με θέμα το ενδεχόμενο δημιουργίας πεζογέφυρας στην περιοχή του Καβρού Γεωργιουπολης.

Την επερώτηση ανέπτυξε ο κ. Μαρκογιαννακης, ο οποίος τόνισε τους κινδύνους και τα πολλα ατυχήματα που έχουν σημειωθεί στο σημείο αυτο, κυρίως τους θερινούς μήνες, εξαιτίας της διέλευσης πεζών κάθετα της εθνικής οδού ενώ παράλληλα διασχίζουν το δρόμο πολλα αυτοκίνητα με μεγάλη ταχύτητα.

Στην επερώτηση απάντησαν απο κοινού οι κ.κ. Αρναουτάκης και Βουλγαρακης λέγοντας οτι έχει ξεκινήσει μελέτη για την αντιμετώπιση του προβλήματος, η οποία θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το καλοκαίρι και στη συνέχεια θα γίνει η δημοπράτηση.

Ο κ. Αρναουτάκης τόνισε δε οτι το συγκεκριμένο έργο έχει ενταχθεί στο ταμείο δημοσίων επενδύσεων και θα χρηματοδοτηθεί απο το σύνολο των 20 εκ. που δικαιούται η Περιφέρεια Κρήτης.

 

Πηγή: periferiako-simv