Tον Δήμαρχο Χανίων, Τάσο Βάμβουκα, επισκέφθηκε εθιμοτυπικά σήμερα, Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017, ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Λαγουδάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία παρευρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Δημήτρης Φραγκάκης, συζητήθηκε μεταξύ άλλων το κυκλοφοριακό πρόβλημα, που αντιμετωπίζει ο κεντρικός ιστός των Χανίων, το οποίο αποτελεί από τα σημαντικότερα ζητήματα της πόλης,. Μάλιστα, όπως γνωστοποίησε ο κ. Λαγουδάκης το αμέσως επόμενο διάστημα σχεδιάζεται η αναδιάρθρωση των αστυνομικών δυνάμεων, οπότε και θα βελτιωθεί η αστυνόμευση της παράνομης στάθμευσης στην πόλη των Χανίων. Συμφωνήθηκε επίσης, σύντομα να υπάρξει ευρεία σύσκεψη μεταξύ Δήμου και Αστυνομίας για την καλύτερη δυνατή συνεργασία στο ζήτημα αυτό. 

Από την πλευρά του ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης επεσήμανε ότι η  συνεργασία μεταξύ της Αστυνομίας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα συνεχιστεί και θα διευρυνθεί.  

Ο Δήμαρχος Χανίων ευχήθηκε στον κ. Λαγουδάκη κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του, ενώ με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Βάμβουκας προσέφερε στον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης εκδόσεις του Δήμου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook