Συνεχίζουν την κινητοποίησή τους αγρότες και κτηνοτρόφοι των Χανίων, παραμένοντας σήμερα στο μπλόκο των Μεγάλων Χωραφιών για 13η ημέρα.

Την Κυριακή στις 12.00 θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της εθνικής οδού ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει κρητικό γλέντι. Να σημειωθεί ότι χθες το μπλόκο επισκέφθηκαν μέλη της πανελλαδικής ομοσπονδίας εργαζομένων του ΕΚΑΒ

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι σύλλογοι που συμμετέχουν:

“Οι αγωνιζόμενοι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι προχώρησαν σήμερα στις 6μμ σε συμβολικό αποκλεισμό της εθνικής οδού Χανίων-Ρεθύμνου στο ύψος των Μεγάλων Χωραφιών, διαμαρτυρόμενοι για την αντιαγροτική πολιτική κυβέρνησης και ΕΕ που τους ξεκληρίζει.

Αύριο Κυριακή 4/2 στις 12μμ καλούνται όλοι οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι να δώσουν δυναμικό παρών στο μπλόκο για αποκλεισμό της εθνικής οδού ενώ στην συνέχεια θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με τη συμμετοχή και των φοιτητικών συλλόγων του Πολυτεχνείου Κρήτης και του ΤΕΙ Χανίων.

Οι μικρομεσαίοι αγροτοκτηνοτρόφοι διαμηνύουμε ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε αν δεν ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά μας.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook