H εφημερίδα Chillout Café news διοργανώνει το Σάββατο 13 Αυγούστου στις 21:00 στην κεντρική παραλία των Αγίων Αποστόλων (πίσω από το γήπεδο ποδοσφαίρου) το μεγαλύτερο Beach Party που έχει γίνει ποτέ στην Κρήτη.

Το Chania Beach Party 2011 είναι ένα μουσικό γεγονός που ως στόχο έχει να αποτελέσει την κορύφωση των καλοκαιρινών εκδηλώσεων στα Χανιά. Είναι το γεγονός που εδώ και πολλά χρόνια σχεδίαζαν οι ιθύνοντες της Chillout και το πρώτο beach party που θα γίνει δίπλα στην πόλη των Χανίων.

Το σημείο που θα διεξαχθεί η εκδήλωση είναι μόλις 3 χλμ. από το κέντρο της πόλης των Χανίων και η περιοχή όπου θα διεξαχθεί η εκδήλωση διαθέτει χώρους στάθμευσης σε πολύ κοντινή απόσταση.

Η διοργάνωση του, αποσκοπεί καταρχήν στην προβολή και στην σε βάθος χρόνου ανάδειξη της περιοχής των Αγίων Αποστόλων και της Χρυσής Ακτής και επιπλέον συμπίπτει με τον εορτασμό των 300 τευχών της Chillout, της μεγαλύτερης free press lifestyle εφημερίδας στην Κρήτη.

Σάββατο 13 Αυγούστου, όταν η πανσέληνος θα φωτίσει τον ουρανό, οι ήχοι των καλύτερων local djs (George Dexx, Dj Saint, Revel Scampz, George Pada & Dj Andreas) αλλά και οι ήχοι των Baleriac Soul, θα γεμίσουν την παραλία και μία σειρά από happenings θα συνοδεύσουν την διασκέδαση όλων όσων θα επιλέξουν το Chania Beach party για τη διασκέδαση τους

Αποσπάσματα της εκδήλωσης θα προβληθούν σε τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας, θα βιντεοσκοπηθεί όλη η διοργάνωση και το dvd της εκδήλωσης θα μοιραστεί σε 9000 αντίτυπα και θα διανεμηθεί σε όλη την Κρήτη. Παράλληλα, πλάνα της εκδήλωσης θα προβληθούν σε γνωστούς ιστότοπους ανά τον κόσμο.

\"\"

Κεντρικοί χορηγοί της εκδήλωσης είναι το FAMOUS SNOW GROUSE, η μπύρα SOL, The Italian Factory Outlet και η RED BULL, ενώ το Flashnews.gr είναι χορηγός επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook