Εγκαινιάζεται η Έκθεση ζωγραφικής «Ταξιδεύοντας  Εις Την Πόλιν», της ζωγράφου Ελιάνας Ναούμ, την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου τ.έ., στις 7.30μ.μ., στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου στο Ηράκλειο.

Η Έκθεση οργανώνεται από τον Σοροπτιμιστικό Όμιλο Ηρακλείου «Αρετούσα» και περιλαμβάνει 21 έργα της γνωστής ζωγράφου, με αγαπημένες σκηνές και χαρακτήρες από την Κωνσταντινούπολη, που ξεπηδούν μέσα από τις μνήμες και τα βιώματα της ίδιας της ζωγράφου.  Είναι ένα ταξίδι αναμνήσεων «Εις Την Πόλιν» (Ιστανμπούλ), ή απλά στην «Πόλη» όπως αποκαλούν συνήθως οι Έλληνες την Κωνσταντινούπολη.

Η Ελιάνα Ναούμ, γεννημένη στην Πόλη, ζει στο Ηράκλειο από το 1996 και είναι ζωγράφος με πολλές ευαισθησίες που με την τέχνη της μας γεμίζει συναισθήματα και χρώματα.

Έχει οργανώσει αρκετές ατομικές εκθέσεις και έχει πάρει μέρος σε πολλές ομαδικές σε Κωνσταντινούπολη, Ελβετία, Αθήνα, Χανιά, Ηράκλειο, Άγιο Νικόλαο κ.ά.

Είναι επίσης μέλος του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Ηρακλείου.

Η Έκθεση θα παραμείνει ανοικτή μέχρι και το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, με ώρες λειτουργίας από 10.00 έως 14.00  και 17.00 έως 21.00 τις καθημερινές και από 10.00 έως 14.00 τα Σάββατα.