Στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου “Αστέρας” πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Λέσχης Lions Ηρακλείου, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017.

Σε μία άκρως ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα συναντήθηκαν μεγάλοι και μικροί, παλιοί και νέοι, μέλη και φίλοι της Λέσχης σε μια μικρή γιορτή και ευκαιρία για αλληλογνωριμία, συζήτηση και ανταλλαγή ευχών για τη νέα χρονιά.

Ο Πρόεδρος της Λέσχης Lions Ηρακλείου, L. Μιχάλης Κλεισαρχάκης στο καλωσόρισμά του, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, την εμπιστοσύνη και την έμπρακτη συμπαράστασή τους προς την Λέσχη Lions Ηρακλείου, αλλά κυρίως ευχαρίστησε τα μέλη της Λέσχης για την έντονη συμμετοχή τους σε όλες τις δράσεις προσφοράς και αλληλεγγύης που έχουν πραγματοποιηθεί στη χρονιά που πέρασε.

Στη πρώτη αυτή εκδήλωση της Λέσχης για το 2017, ιδιαίτερη θέση είχε η βράβευση δύο Lions με το σήμα του Centennial Service Challenge Lions 100. Δύο Lions, ο Ζαχαρίας Χνάρης (από τη λέσχη Lions Ηρακλείου) και η Μαίρη Ζηνόζη (από τη λέσχη Lions Κνωσσός), οι οποίοι βοήθησαν έμπρακτα στην αγορά του ειδικού μηχανήματος ελέγχου των οφθαλμών για την πρόληψη της Διαβητική Αμφιβληστροειδοπάθεια που οδηγεί συχνά στην τύφλωση. Με τη δική τους χρηματική βοήθεια η Λέσχη Lions Ηρακλείου καταφέρε να συγκεντρώσει το ποσό που απαιτούνταν για το συγκεκριμένο μηχάνημα και να τεθούν έτσι τα θεμέλια της δημιουργίας του απαραίτητου κοινωνικού συμβουλευτικού κέντρου για την Διαβητική Αμφιβληστροειδοπάθεια στην περιοχή του Ηρακλείου.