Ο γάμος της χρονιάς που ένωσε τρεις από τις μεγαλύτερες εφοπλιστικές οικογένειες της Ελλάδας του Βαρδινογιάννη, του Λαιμού και του Γουλανδρή

Τις ζωές τους ένωσαν το περασμένο Σάββατο στον ορθόδοξο ναό της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο η Μαριάννα Γουλανδρή και ο Φίλιππος Λαιμός.

Ο Φίλιππος είναι γιος του εφοπλιστή Νικόλα Σ. Λαιμού και της Ειρήνης Λαιμού, με καταγωγή από τις Οινούσες της Χίου και ασχολούνται με την ναυτιλία πάνω από 100 χρόνια.

Η Μαριάννα είναι η κόρη της Χριστιάνας και του Γιώργου Γουλανδρή και εγγονή του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη με καταγωγή, όπως είναι άλλωστε γνωστό, από τον Αη Γιάννη Σφακίων. 

Ο γάμος έγινε σε μία λαμπρή τελετή, με καλεσμένους όλους τους μεγάλους επιχειρηματίες της Ευρώπης, μέλη της βασιλικής οικογένειας, συγγενείς και φίλους του ζευγαριού, ενώ παράνυμφος στνο γάμο ήταν ο ο μικρός γιος του Παύλου και της Marie Chantal, Αριστείδης.

Στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση για τους περίπου 600 καλεσμένους στο Syon House, όπου η ζωντανή ορχήστρα διασκέδασε τους καλεσμένους, ενώ το ζευγάρι χόρεψε και νησιώτικα. 

Ο γάμος αυτός, που αδιαμφισβήτητα είναι ο γάμος της χρονιάς, έφερε πλέον κοντά και επίσημα τρεις από τις μεγαλύτερες εφοπλιστικές οικογένειες της Ελλάδας, τις οικογένειες Βαρδινογιάννη, Λαιμού και Γουλανδρή.

 

 

 

 

#filipposandmarianna

A photo posted by Lawrence Van Hagen (@lawrencevh) on

 

#filipposandmarianna #BeautifulGreekWedding

A video posted by @juliedelibran on

 

Οι διακοπές στην Κρήτη

Η νύφη είχε επισκεφθεί πριν 2 χρόνια το πατρικό της οικογένειάς της στο χωριό Άη Γιάννης και έκαναν διακοπές στην περιοχή των Σφακίων. Μαζί ήταν ο Φίλιππος Λαιμός, η μητέρα του, Ειρήνη Λαιμού-Δοξιάδη, η Μαριάννα Γουλανδρή και ο αδερφός του Φιλίππου, Αντώνης (οι φωτογραφίες παρακάτω απο την επίσκεψη σε πανηγύρι στην περιοχή τον Άυγουστο του 2014).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook