Επιστολή στον πρωθυπουργό και τους βουλευτές του Ηρακλείου απέστειλε η διοίκηση του Συλλόγου Ιδοκτητών Ξένων Γλωσσών ν. Ηρακλείου με την οποία κάνει γνωστό πως η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας αρνείται συναντηση στην πανελλήνια ομοσπονδία Palso.

Aναλυτικά στην επιστολή του συλλόγου Palso Ηρακλείου αναφέρεται:

“Σας γνωστοποιούμε ότι η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας,  αποφεύγει να συναντήσει εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας μας Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών PALSO (Π.Ο.Ι.Κ.Ξ.Γ), προκειμένου να συζητηθούν φλέγοντα θέματα που μας αφορούν άμεσα, παρά  τη δήλωση του ίδιου του Πρωθυπουργού ότι ο κλάδος μας προσφέρει στα λαϊκά στρώματα και τη δέσμευση του πρώην Υπουργού Παιδείας, κ. Φίλη, για άμεση μεταξύ μας συνεργασία.

Το γεγονός αυτό δημιουργεί σοβαρές απορίες, έως και υποψίες την ώρα μάλιστα που άλλοι συνδικαλιστικοί φορείς φαίνεται να είναι όχι μόνο ιδιαιτέρως ευπρόσδεκτοι  στο Υπουργείο, αλλά και να λαμβάνονται, αν όχι να υιοθετούνται, σοβαρά υπόψη οι απόψεις τους.

Παρακαλούμε για την άμεση παρέμβασή σας προκειμένου να γίνουν δεκτοί εκπρόσωποι της διοίκησης της Π.Ο.Ι.Κ.Ξ.Γ και βεβαίως να μην ληφθούν αποφάσεις, πόσο δε μάλλον να θεσπιστούν νόμοι ερήμην μας, αναφορικά με τη διαπίστευση φορέων πιστοποίησης γλωσσομάθειας αλλά και τους όρους αδειοδότησής μας, θέματα τα οποία αμφότερα είναι ζωτικής σημασίας για τον κλάδο μας.  “

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook