Ο Πλατανιάς μπροστά στην ιστορική πρόκληση που του παρουσιάζεται στο Κύπελλο Ελλάδας και θέλοντας τη στήριξη του κόσμου στο πρώτο ματς της προημιτελικής φάσης με την ΑΕΚ όρισε τη γενική είσοδο στα 10 ευρώ.

Η ανακοίνωση για τη διάθεση των εισιτηρίων:

Ενα ακόμα παιχνίδι-γιορτή έχει μπροστά της η ομάδα μας την ερχόμενη Πέμπτη (9/2, 17:15), καθώς απέναντι στην ΑΕΚ θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στην 4άδα του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι παίκτες μας και το τεχνικό επιτελείο σας χρειάζονται και σε αυτή την αναμέτρηση στο πλευρό τους, ώστε με την παρουσία σας και το χειροκρότημα σας να τους βοηθήσετε να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, θέλοντας να πει το δικό της ευχαριστώ στους φίλους της ομάδας για την στήριξή τους στην μέχρι τώρα πορεία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, όρισε για τον αγώνα της φάσης των “8” με την ΑΕΚ, γενική είσοδο 10 ευρώ.

Με δεδομένο την χαμηλή τιμή του εισιτηρίου και τον ξεχωριστό χαρακτήρα της συγκεκριμένης αναμέτρησης, σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια για τον θεσμό, δεν θα ισχύσει η έκπτωση 50% στις κάρτες διαρκείας.

Η είσοδος για τις κάρτες VIP είναι ελεύθερη, με απαραίτητη προϋπόθεση την επίδειξη της κάρτας.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται από τη Δευτέρα 6/2/17 ως εξής:

Στα Χανιά, από το κατάστημα “Σταύρος Σπορ” (Δημοκρατίας 57), από τη Δευτέρα (6/2), έως και την Τετάρτη (8/2) τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων. Την Πέμπτη (9/2) μόνο τις πρωινές ώρες λειτουργίας.

Στον Πλατανιά, από τα γραφεία της ΠΑΕ, από τη Δευτέρα (6/2) έως και την Πέμπτη (9/2) και ώρες 10:00 έως 14:00.

Υπενθυμίζεται, ότι είναι υποχρεωτική η επίδειξη δελτίου ταυτότητας και η αναγραφή του ΑΜΚΑ στο εισιτήριο. Επίσης η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων τονίζει ότι με την αγορά των εισιτηρίων από τα σημεία προπώλησης και το internet μέσω της ιστοσελίδας viva.gr, θα αποφύγουν τις ουρές και την καθυστέρηση στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook