Το σκάφος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων “ΠΑΝΕΦΗ ΙΙ”, με κυβερνήτη τον Μανώλη Μπαρμπόπουλο, πήρε την 1η θέση στον ιστιοπλοϊκό αγώνα ανοιχτής θάλασσας «ΝΕΑΡΧΟΣ», που διεξήχθη την Κυριακή (05/02) στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου Χανίων.

Η ενημέρωση του ΙΟΧ αναφέρει τα εξής:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ιστιοπλοϊκός αγώνας ανοιχτής θάλασσας «ΝΕΑΡΧΟΣ» την Κυριακή 5/2/17 στην θαλάσσια περιοχή του κόλπου Χανίων. Την πρώτη θέση κατέλαβε το σκάφος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων (ΙΟΧ) ΠΑΝΕΦΗ ΙΙ με κυβερνήτη τον Μανώλη Μπαρμπόπουλο.

Τον αγώνα διοργάνωσε το τμήμα ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης του ΙΟΧ και έγινε στα πλαίσια του κοινού πρωταθλήματος ΙΟΧ με τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων και περιλαμβάνεται στο ετήσιο πρόγραμμα αγώνων της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. O αγώνας είχε συνολικό μήκος τα 14 ναυτικά μίλια ΧΑΝΙΑ – ΘΟΔΩΡΟΥ – ΧΑΝΙΑ.

Η σειρά κατάταξης έχει ως εξής:

1ο ΠΑΝΕΦΗ ΙΙ με κυβερνήτη τον Εμμανουήλ Μπαρμπόπουλο και πλήρωμα τους: Γιώργο Παπαδάκη, Παύλο Μαρμαριτσάκη, Χρήστο Δραμπουκάκη, Στέφανο Δραμπουκάκη, Κασσάνδρα Κουμάκη, Παναγιώτη Μπαρμπόπουλο, Γιώργο Σαπουνά, Θοδωρή Γιανερίδη

2ο ΑΙΘΡΑ με κυβερνήτη τον Αλέξανδρο Γκότζη και πλήρωμα τους: Κωνσταντίνο Ρώσιο, Ντίνο Σιγάλα

3ο ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΣ με κυβερνήτη τον Κωνσταντίνο Μανιουδάκη και πλήρωμα τους: Κωνσταντίνο Πλανάκη, Γιώργο Αναστασόπουλο, Αθανάσιο Πελεκάνο, Νίκο Περβανά, Μαργαρίτα Καραμπατσάκη

4ο ΑΝΕΜΟΣ με κυβερνήτη τον Γρηγόρη Κνιθάκη και πλήρωμα τους: Γιώργο Μαζαράκη

5ο ΜΥΡΙΑ με κυβερνήτη τον Μαρίνο Σταύρου και πλήρωμα τους: Μανώλη Βήχο, Καιναδά Σίμων, Γιάννη Απαστολόπουλο

Μετά ακολούθησε ζεστή φασολάδα για τους κυβερνήτες και τα πληρώματα και η απονομή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook