Με επιτυχία συνεχίζεται το πρόγραμμα «Αθλητισμός για Όλους» του Δήμου Ηρακλείου. Το πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει επί μέρους προγράμματα για όλες τις ηλικίες υλοποιείται με  συνεργασία της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού, της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, του ΔΟΠΑΦΜΑΗ, της Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ ΟΤΑ και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και απασχολεί συνολικά είκοσι έξι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής διαφορετικών ειδικοτήτων.

Το πρόγραμμα προσχολικής ηλικίας πραγματοποιείται  σε όλα τα ΚΕΠΑ – Παιδικούς σταθμούς,  το πρόγραμμα «Άθληση και Τρίτη Ηλικία» στα Κέντρα Φιλοξενίας Ηλικιωμένων και το πρόγραμμα «Αθλητισμός και Γυναίκα, Ενήλικες και παιδιά» σε  δεκαοκτώ σημεία σε όλη την επικράτεια του Δήμου (Παγκρήτιο Στάδιο, Νέο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δυο Αοράκια, Δημοτικό Αθλητικό και Πνευματικό Κέντρο Πατελλών, «Μελίνα Μερκούρη» Ν. Αλικαρνασσό,  Φορτέτσα,  Βασιλειές,  Κνωσός, Άγιος Ιωάννης, δημοτικές κοινότητες  Σταυρακίων, Δαφνών, Βενεράτου, Αγίου Μύρωνα, Κάτω και Άνω  Ασιτών,  Πυργού, Βουτών). Συνολικά το πρόγραμμα υλοποιείται σε περισσότερα από πενήντα σημεία και υπολογίζεται ότι η εβδομαδιαία συμμετοχή ξεπερνάει τους 2.000 δημότες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα  «Αθλητισμός για Όλους», οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν τα τηλέφωνα 2810264576 (γραμματεία ΠΑγΟ), 2810380830 του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Ηρακλείου, 2810215080 (γραμματεία ΔΑΠΚΗ) και 2810264560 (γραμματεία  Παγκρήτιο Στάδιο), να επισκεφθούν τα  site www.heraklion.gr  & www.aahaeota.gr καθώς και να ρωτήσουν στα σημεία υλοποίησής του.