Στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου φιλοξενείται σήμερα το φετινό Startup Europe Week Crete, το οποίο διεξάγεται σε τρεις πόλεις του νησιού (Χανιά 3/2, Ηράκλειο 7/2 και Ρέθυμνο 10/2). Στο πλαίσιο του συνεδρίου πραγματοποιούνται ομιλίες, συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, παρουσιάσεις εργασιών, εργαστήρια, live events και networking / party events.

Συμμετέχουν, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, κοινωνικών οργανώσεων αλλά και διεθνώς επιτυχημένοι επιχειρηματίες, startuppers, επιστήμονες, επενδυτές, business angels, εκπρόσωποι θερμοκοιτίδων και Venture Capitals όπως και σύμβουλοι επιχειρήσεων. Με ομιλία του για την «έξυπνη πόλη» στο φετινό Startup Europe Week Crete, τόσο στο Ηράκλειο όσο και στο Ρέθυμνο (Παρασκευή 10/2 12:00) συμμετέχει ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού – Οργάνωσης – Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης – Διαφάνειας κ. Πέτρος Ινιωτάκης.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Startup Europe Week, το οποίο «τρέχει» ταυτόχρονα σε 40 χώρες, σε περισσότερες από 200 πόλεις της Ευρώπης, πραγματοποιείται από το Startup Europe-European Committee initiative, με τοπικό πρεσβευτή το Σύλλογο Νεανικής Επιχειρηματικότητας (Youth Entrepreneurship Club). Το Startup Europe Week Crete είναι με την στήριξη του Δήμου Ηρακλείου.

Πληροφορίες προγράμματος : https://docs.google.com/document/d/1-jRoPsX-Vn52kctKNsSXJVXJJ870qzEFlO5uvEzgIMo/edit

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook