Η Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια Rosario Dawson είναι το εξώφυλλο του περιοδικού Shape για το τεύχος του Αυγούστου. Η ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενη ηθοποιός σπάνια δείχνει τα κάλλη της. Όταν εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί επιλέγει φορέματα υψηλής ραπτικής που αναδεικνύουν το καλλίγραμμο και γυμνασμένο κορμί της. Η Rosario είχε κλέψει την παράσταση πριν από λίγους μήνες στις Κάνες όταν εμφανίστηκε στην πασαρέλα με αποκαλυπτικό φόρεμα Gucci.

Λίγους μήνες μετά και η Rosario πόζαρε στο φακό του Shape με λευκό μπικίνι και μίλησε για το πώς διατηρείται σε τόσο καλή φόρμα. «Από μικρή έμαθα να τρέφομαι υγιεινά. Η μητέρα μου ήταν κυρίως χορτοφάγος και πρόσεχε πολύ τη διατροφή. Από τα έξι μου σταμάτησα να τρώω άσπρο ψωμί. Αν και ήμασταν φτωχοί προσέχαμε οικογενειακώς τη διατροφή μας.

Οπότε και εγώ έμαθα να τρέφομαι σωστά και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το βάρος μου. Βλέπω ανθρώπους να υποβάλλουν τον εαυτό τους σε δίαιτες και να έχουν πολύ άγχος. Νομίζω ότι αυτό είναι χειρότερο ακόμα και από τη ζάχαρη», είπε η Rosario στην συνέντευξή της στο περιοδικό.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook